Ziua Logo
  17:23, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-04-07
Vasile Teodorovici din Montreal (...@videotron.ca, IP: 70.81.9...)
2005-04-07 05:09
Modelul suedez de extradare

Ministerul de interne si cine stie ce organizatie s-a mai ocupat de afacere, ar trebui sa explice motivele urmaririi cu atata insistenta, pentru atata vreme a grupului Bivolaru. Faptul ca ar fi "determinat 3 minore de 15-16 ani sa fac sex cu el" nu justifica amploarea urmaririi la care a fost supus grupul Bivolaru, inca inainte a se intampla faptele de are este acuzat.
Faptul ca domnul Bivolaru a fost retinut, nu inseamna ca el va fi extradat. O intrebare ar fi cum se pedepsesc in Suedia faptele pentru care cautat si acuzat domnul Bivolaru. Ar fi interesant de stiut daca domnul Bivolaru a fost eliberat din arestul romanesc in urma vreunui angajament ca va aparea la proces.
Ambasada Romaniei din Suedia ar trebui sa contina vreun specialist in legislatie suedeza -care sa-l fi consiliat pe fostul presedinte Iliescu in privinta modelului suedez. Ambasadorul Romaniei este fosta profa de limbi straine de la Academia "Stefan Gheorghiu". Destui analisti de presa si politicieni ar putea face efortul de a rememora vremurile petrecute prin salile acelei ilustre institutii.
Mai putin important pentru public este cum se vor descurca discipolii sai lipsiti de indrumarea mentorului. Organizatia MISA este un element de "societate civila". Impresia mea este ca in baza acestui aspect, este haituit cu atata insistenta grupul MISA. Domnul Bivolaru are sanse de a obtine azil politic in Suedia. Situatia este bizara, pentru ca Romania va face parte din UE, ca si Suedia.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-07 12:48
Re: Modelul suedez de extradare

Obtinerea azilulului pentru Grieg va fi o mare palma data guveernantilor Romaniei si in primul rand justitiei Romane. Stii ce va urma ? Se vor cere despagubiri de milioane de E, pe care ii vom plati noi, fraierii. Ar trebui deschis un site cu fotografii ale celor care submineaza Romania pe plan international, pe care lumea sa-i vada. In cazul MISA-Bivolaru, numarul celor vinovati estei foarte mare.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00695 sec.