Ziua Logo
  20:19, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Dialoguri

2008-04-22
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2008-04-22 20:59
Tot actorii si oamenii de cultura fara credinta aduc dezastrele si in ziua de astazi

Amagirea celor slabi in credinta se prezinta in prezent sub alte forme

Ieri mi-a rasarit in minte cuvantul “Grivita” si ma intrebam ce-o insemna si de unde vine denumirea Caii Grivita si uzinele Grivita Rosie din Bucuresti.
Azi dimineata dupa ce mi-am facut rugaciunile si putina meditatie, ma gandeam ca in acesti 2000 de ani de crestinism ar fi trebuit sa invatam sa auzim vocea Sf. Spirit si sa-L lasam sa ne conduca dupa cum facea si cu apostolii la inceputuri. Sa ne amintim cum Iisus i-a spus lui Petru sa mearga sa-l boteze si pe Corneliu sutasul roman, iar pe de alta parte acesta fusese anuntat ca vor veni la el doi oameni si ca sa-i urmeze in ce vor spune; tot asa a fost oprit Saul din calea de persecutor si i-a spus sa asculte de apostolul care fusese si el anuntat sa mearga sa-l boteze si sa-l vindece spre a deveni apostol al lui Christos.
Acestea fiindu-mi gandurile am trecut in camera fiului meu la computer, dar am dat drumul si la Tv intentionand sa vad ceva pe canalul Daystar, insa aparand mai intai canalul SciFi pe care se uitase baiatul azinoapte, aud actorul dintr-un film ca spune ceva de “Cimitirul Grivita”. Un cuplu de americani cereau indrumari si li s-a spus asta, apoi au mers la cimitir si cautand cu lanterna scria asta si pe placuta din fata, desi banuiesc ca trebuie sa fi fost vorba de Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea Grivitei. Cautau ei un cuplu pt ca impreuna trebuiau sa opreasca METATEMPESTA – MAREA TORNADA. Au ajuns apoi la Tomis, la Manastirea Sf. Ioan Apocalipsa, fiind indrumati undeva in padure, unde un grup satanist – Dracula, chiar se rugau sa vina Marea Tornada, si cautau disperati sa opreasca Congresul Tiganilor caci asta declansa Metatempesta.
Stiind ca multe din operele SciFi au creat realitate – precum au fost romanele lui Jules Verne, si cum scufundarea Titanicului s-a petrecut exact cum fusese scris cu vreo 14 ani inainte intr-un astfel de roman stintifico fantastic, cred ca intr-adevar, mai ales in Romania, trebuie sa ne pregatim serios sa oprim METATEMPESTA. Si asta nu se opreste cu un talisman, ci numai repetand cuvintele lui Dumnezeu din Biblie, rugaciuni si cantece de slava. Faptul ca au amintit in film si de Apocalipsa Sf. Ioan (nu stiu dac-o fi manastire in Constanta), ca si faptul ca dupa fiecare reclama scria mereu in jos pe ecran, TORNADO: NATURE UNLEASHED, si apoi Earthquake: Nature Unleashed (Tornada si Cutremur: Natura dezlantuita), parca face placere cuiva ca asta sa se intample.
Dar probabil ca asa trebuie sa se intample daca fiecare merge numai dupa propriile idei sau interese fara sa consulte invataturile divine. Iisus zicea ceva de genul ca vom plati fiecare fantezie. Oamenii de pe pamant, prin ideile, vorbele si creatiile lor creaza viata pe pamant. Cand crestinii dorm pt ca nu cunosc asta, iar ceilalti creaza dupa fantezia lor, fara sa stie de Dumnezeu, se creaza iadul pe pamant. E necesar un mare curent de recitarea Mataniilor Milei Divine – pornit de la polonezi dupa cum a revelat Iisus – si rugaciunile Rozariului – aceste calamitati ar putea fi oprite si va veni Era Pacii si Iubirii.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00650 sec.