Ziua Logo
  21:32, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-03-29
nedumerit (...@yahoo.com, IP: 212.123.171...)
2005-03-29 12:33
Ambasada Romaniei la Bagdad - Locatie

Cam la cate mii de militari trebuie sa trimita matrozul acolo ca sa capatam si noi dreptul la securitate macar pentru ambasada noastra, care am inteles ca e in afara zonei verzi? Tot acolo au si americanii ambasada, in afara zonei verzi?

Asta e o dovada de tembelism si de nimicnie sufleteasca cum rar se intalneste. Masochism nu se poate numi, caci asta e o trasatura individuala sau la nivel de grup, dar se poate vorbi de ea atunci cand individul sau grupul decide SINGUR asupra sa. Atunci problema are macar o componenta psihologica mai adanca, ce 'justifica' intrucatva situatia si conduce la discutii mai serioase asupra ei.
Dar cand tu, presedinte, faci tururi 'de forta' din Irak in Afganistan si inapoi, cap compas restaurantul de langa Cotroceni unde bei si mananci ca parvenitul (caci nu cadreaza cadrul acela cu conditia socio-comportamentala a individului), dar iti bagi picioarele pana si in personalul ambasadei tale, care poate lua oricand o mortiera pe geam ori poate ramane fara cineva acreditat acolo - daca intr' adevar e in afara zonei verzi - atunci cam cum devine problema?

Poate vad eu gresit lucrurile. ca de aprins nu sunt aprins. M' am obisnuit cu miselia Palatului. Si mai jalnic e ca nici macar misei de profesie nu sunt, nu au gena de misel total. Multi de pe acolo sunt increngaturi jalnice de parvenitism intelectual si pragmatism de cea mai joasa speta.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00677 sec.