Ziua Logo
  21:29, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-03-29
Magog (, IP: 62.107.82...)
2005-03-29 00:31
Ati vizitat vreo ambasada Romaneasca?

Subiectul articolului este perfect si la moment. Eu unul nu cred ca se vor rezolva problemele cetatenilor romani din strainatate cu actualele consulate. Nu din faptul ca actualii consuli, secretari,etc. nu ar fi profesionisti, sau dezinteresati, practic nu au dotarea necesara, bugetul si metodologia consulara pusa sa slujeasca un cetatean European = eu romanul care traiesc in afara granitelor.
MAE trebuie reorganizat ca institutie din temelii si nu tuns pe ici pe colo, de omul lui Iliescu, de al lui Tartarescu, sau de finul "ochilor albastri". Acesti oameni, incearca sa-si cistige o piine ca si Mitica al nostru din Madrid, vinovatii,cei care au adus consulatele in situatiile actuale , se bat intre ei sa puna mina pe covrig la alegerile PSD, ei poarta vina, dar asta nu inseamna ca actuala putere DA trebuie sa ne fenteze inca o data, si inca o data si inca o data la 4 ani....
Stiti cit dureaza sa schimbi un pasaport via consulat, 6-8 luni?
A dorit cineva, sau doreste cineva ca sa-mi ia dreptul de a fi roman=european?!? Trebuie sa arunc cu oua, placinte sau ravase sa fiu roman=rroman!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00628 sec.