Ziua Logo
  19:20, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-03-28
Otavian Mihaescu din germania (...@aol.com, IP: 195.93.60...)
2005-03-28 13:36
Ce sa zic, minte de comerciant!

Ce sa rejudece si ptr ce si cine? Este posibil însa sa contina o alta intentie mult mai profunda independenta de vointa oamneilor, interesele comerical-politice ale acestora. pe mine nu ma intereseaza acesta abila miscare comericala, de care se face tambalu de ani si ani de zile.
Spre ex "Codul Da Vinci" carte-ideie care s-a impus deja în constintele oamneilor, crestinilor mai ales si, care urmeaza avea mai mare credibilitate decât Scripturile, de ce nu si, o facatura de genul Procesul Domnului!

In cele din urma daca ne gândim bine, romani l-au rastignit pe Domnul în zilele noastre (a doua oara) si, daca ne mai punem mintea la treaba vom descifra ca în fapt gloata care l-a cerut pe Barba suntem noi insine! Evrei au fost aleesi sa fie o sageata a cea ce va deveni lumea, mai ales crestina, as ca lucruile nu sunt as de simple, doar ptr cei care nu au habar de lucruile astea duhovnicesti. Este normal ca literatura care se baga pe gât sa prinda la gloata.

Tragedia este alta! Biserica urmeaza culege roadele, nu este lipsita de o anume vina coparticipare la rezultatul desacralizari, blasfemieri la care suntem martori! Pentru ca; daca ar fi urmarit face misiunea sa, astfel de literatura nu reusea impune!

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 199.217.212...)
2005-03-28 15:50
Re: Ce sa zic, minte de comerciant!

La 2005-03-28 13:36:12, Otavian Mihaescu a scris:

Codul Da Vinci" carte-ideie care s-a impus deja în constintele oamneilor, crestinilor mai ales si, care urmeaza avea mai mare credibilitate decât Scripturile

___________


Cred ca va luati iluziile drept realitate. Au fost carti mult mai "dure" ca aceasta mizerie de "cod da vinci" si or sa mai apara cu miile ca ea. Diavolul nu doarme. Numai ca Evanghelia a rezistat si va rezista in constiintele oamenilor pina la apusul veacurilor. Codul da Vincii nu este o carte idee , este o carte ne-idee buna pentru gidilat sufletele necredinciosilor sau a celor slabi in credinta. O uiti de cum o termini de citit. Pentru cei care citesc Biblia , codul da vinci este o carte cu snoave.

Otavian Mihaescu din germania (...@aol.com, IP: 195.93.60...)
2005-03-28 16:06
Re: Ce sa zic, minte de comerciant!


Da, insa te rog sa îmi spui câti mai citesc si întelg Biblia? Faptul ca Evangheliile sunt nemuritoare ptr sufletele insetate de spiritualitate, nu cotnesta nimeni. Dealtfel nu am avut in intentie a desfinta puterea Evangheliilor, Bibliei ci reda o realitate a zileor noastre.

Cea ce suti d-ta mai jos, nu este convingator, este valabil strict ptr cei care au o expereinta, practica creditna crestina, putin la numar. Majoritatea crestinilor au dubi asupra verdictati, le lipseste întelgerea profunda, adica profani în ale spiritualitati.

Ei, ma tem ca nu o vor uita (ideia), de indata ce au citit-o, dimpotriva undeva s-a semant indoiala si, când vor privi Cina lui Leonardo, isi vor aduce aminte ptr ca acolo în adevar este vorba de un chip feminin. Deja s-au facut filme documentare pe tema asta, care deasemeni vor avea un efect devastator! Mai aduaga si altele si...!



La 2005-03-28 15:50:11, CALUGARUL a scris:

> La 2005-03-28 13:36:12, Otavian Mihaescu a scris:
> 
> Codul Da Vinci" carte-ideie care s-a impus deja în
> constintele oamneilor, crestinilor mai ales si, care urmeaza avea mai
> mare credibilitate decât Scripturile
> 
> ___________
> 
> 
> Cred ca va luati iluziile drept realitate. Au fost carti mult mai
> "dure" ca aceasta mizerie de "cod da vinci" si or
> sa mai apara cu miile ca ea. Diavolul nu doarme. Numai ca Evanghelia a
> rezistat si va rezista in constiintele oamenilor pina la apusul
> veacurilor. Codul da Vincii nu este o carte idee , este o carte
> ne-idee buna pentru gidilat sufletele necredinciosilor sau a celor
> slabi in credinta. O uiti de cum o termini de citit. Pentru cei care
> citesc Biblia , codul da vinci este o carte cu snoave.
> 

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 199.217.212...)
2005-03-28 16:20
Re: Ce sa zic, minte de comerciant!

La 2005-03-28 16:06:11, Otavian Mihaescu a scris:

######Cea ce suti d-ta mai jos, nu este convingator, este valabil strict ptr cei care au o expereinta, practica creditna crestina, putin la numar. Majoritatea crestinilor au dubi asupra verdictati, le lipseste întelgerea profunda, adica profani în ale spiritualitati. #######

Nu este valabil strict pentru cei care practica crestinismul domnule Mihaescu. Este valabil pentru toti oamenii acestei planete. Cu totii avem in noi credinta ca nu suntem veniti de nicaieri si mergem catre un nicaieri. Avem cu totii in subconstientul nostru ca apartinem "Cuiva" , si mergem clar catre "Ceva". Nu cred ca majoritatea crestinilor au "dubii". Altfel nu ar mai fi crestini. Dubiile , insa , de care vorbesti d-ta sunt datorate putinei cunoasteri a credintei lor.

######Ei, ma tem ca nu o vor uita (ideia), de indata ce au citit-o, dimpotriva undeva s-a semant indoiala si, când vor privi Cina lui Leonardo, isi vor aduce aminte ptr ca acolo în adevar este vorba de un chip feminin. Deja s-au facut filme documentare pe tema asta, care deasemeni vor avea un efect devastator! Mai aduaga si altele si...! #######

Domnule Mihaescu , cartea lui Brown se va uita. Va spun sigur acest lucru. De ce a facut vilva aceasta carte ? Pentru ca se inspira din "taina". Ori , pe noi oamenii ne atrag foarte mult tainele. De aceea orice creatie care se inspira din taine are un impact major imediat in mase. Lumea , insa , se va satura si de astfel de "pseudo-taine" , pentru ca noi oamenii dorim intotdeauna ceva nou , ori Brown nu aduce nimic nou ci pune citeva intrebari lapidare care au un impact oarecare in mintile celor care nu sunt instruiti , cum bine spuneati , prea bine in ale crestinismului. Sa dea Dumneze ca sa nu ajungem intr-o zi cind saturindu-ne sa tot iscodim in taine si sa zicem : "mai bine nu mai cercetam si credeam" !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00672 sec.