Ziua Logo
  21:21, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-03-09
hash din Iasi (...@yahoo.com, IP: 81.181.122...)
2005-03-09 11:24
Dlui SRS

Domnule Stanescu, inceateaza domnule odata cu prostiile de genul: "Dupa incheierea alegerilor din 2004, am tras concluzia ca cetatenii si-au impartit voturile relativ egal intre cei doi poli politici, PSD si Alianta DA, pentru a semnaliza astfel ca rezultanta nu poate fi decat o mare coalitie."!
Dl. Nastase se afla mult mai aproape de adevar cind vorbea despre doua Romanii...
Daca dumneata ai votat cu Alianta cu gindul ca sotia dumitale va vota cu PSD (sau viceversa), ei bine, afla ca in toata tara asta n-ai sa mai gasesti 10 care au procedat la fel.
Sa fie clar: votantii Aliantei i-ar expulza (daca ar putea) peste hotare pe votantii PSD. Aidoma ar face si cei ai PSD cu cei ai Aliantei.
Si dumneata ne tot indrugi verzi si uscate despre vreo COALITIE... Ptiu!

uneasyrider din Canada (...@hotmail.com, IP: 216.254.182...)
2005-03-09 17:39
Re: Dlui SRS

Absolut corect. Basescu avea perfecta dreptate in interview-ul de pe TVR. Nu avem cultura unei coabitari politice. Si coalitie nu se poate fara coabitare. SI nu numai atat. E imposibila o coalitie intre capra si varza, intre lup si oaie. SI asa in Romania e o nebunie doctrinara in care avem un partid socialist cu tendinte comuniste in opozitia unei aliante a altui partid socialist cu tendinte moderniste cu un partid liberal care n-ar avea ce cauta de aceeasi parte a centrului politic cu un partid socialist. Inca o data se dovedeste ca politicianul roman nu are doctrine ci numai interese si ca de fapt este un politician format la scoala comunismului unde te invatza sa fii orice are partidul nevoie. Sincere regrete pentru un parlament unde ar fi trebuit sa fie si taranistii ca o reala alternativa... pacat ca si la ei sunt aceasi politicieni formati la scoala comunista.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00665 sec.