Ziua Logo
  19:24, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-03-03
matusalem (, IP: 193.230.156...)
2005-03-03 09:42
Sunt impresionat de cele relevate de domnul Cicibebe. Pot sa mai dau si alte exemple.

Onorati domni si doamne,

Veti spune poate ca daca sunt aici iar dumneavoastra acolo, noi nu prea stim ce se intampla in tara. Am mai spus si revin prin a face o precizare. Aici, toti romanii au rude in tara. Nu numai ca suntem interesati de fiecare amanunt. Noi verificam cele spuse. De aceea l-am dezavuat pe Iliescu si Nastase. Ar fi mai bine ca cei ce conduc destinele Romaniei sa tina seama de ceea ce le mai spunem si noi. Pana acum lucrurile nu au stat asa, chiar daca au incercat sa ii atraga de partea lor pe unii dintre noi, lucru care este incorect si nu rezolva problemele.

Exista coruptie in tara. Stie toata lumea. Cand conducem tara, o opinie diferita a unui europarlamentar ne irita, iar daca acesta afirma ca este coruptie, ii cerem de la cel mai inalt nivel sa dea exemple. Asa a facut si Iliescu si Nastase. Sunt dezamagit ca la fel procedeaza si domnul Basescu.

Dar sa revin la subiect. Noi stim aici ca in afara de Societatea Nationala de Transport Feroviar Marfa, in cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, pe profiluri diferite, functioneaza Compania CFR SA (de infrastructura !) si Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori. Mai exista si altele.
De asemenea stim ca prima a fost condusa initial de un domn Nicolaiciuc (corupt pana in maduva oaselor) si ulterior de un domn Tulbure (la fel de corupt !). Acum am aflat ca domnul Tulbure a fost si el destituit si inlocuit cu domnul Suciu de la Cluj (atentie la domnul Boc !), adica tot de acolo de unde era si domnul Tulbure (chiar i-a fost sef !). Ce merite a avut domnul Suciu ? Avea o firma privata in transporturi si facea afaceri cu calea ferata, cam la fel cum a spus domnul Cicibebe. Deci in ce a constat "schimbarea" ? Despre "afacerile" domnilor Nicolaiciuc si Tulbure se pot spune foarte multe. Cine sa o faca ? Domnul Suciu ? Sa fim seriosi !
A doua societate este cea de calatori, condusa de circa 9 ani de domnul Bota. Ce i se poate reprosa domnului Bota ? Pai, oameni buni care mai mergeti cu trenul. Vedeti in ce mizerie se face o calatorie ? Vedeti ca fenomenul "nasului" a inflorit ? Vedeti cum se merge pe distante lungi cu "tramvaiele" Sageata Albastra ? Cred ca nu stiti cum se fura la casele de bilete. Nu stiti de asemenea cum sunt acoperiti hotii chiar de catre sotia domnului Chinde (de la marfa !) de care a vorbit domnul Cicibebe si care este, culmea, director comercial cu sperante catre pozitia de director general. Nu stiti cum se face trafic de bilete (se tiparesc bilete false !) iar banii sunt bagati in buzunarul conducatorilor societatii. Nu stiti cui se atribuie facilitatile la calatoria pe calea ferata. Si cum se fura acesti bani in defavoarea societatii. Ce face politia. Musamalizeaza ! Si cate si mai cate.

Ei bine, toti acestia sunt mentinuti in functie chiar de catre domnul ministru Dobre. De ce ? Noi, cei de aici, nu intelegem. Noi am crezut in schimbare, in dreptate si adevar. Poate dumneavoastra, nu.

Sa revin la ceea ce spune domnul Cicibebe. Ce a facut domnul Dobre in 1994. Pai, uitati-va pe site-ul www.mt.ro. Noi il accesam de aici si vedem ca a avut functii importante in Ministerul acesta care presupuneau investigatii serioase in problemele grave cum este si cea relevata in articol. Si, cine era ministru in 1994 ? Dar ulterior ?

Si atunci, cine va dezinformeaza ? Domnul Cicibebe ? Vai de capul lui ca a indraznit sa faca aceste dezvaluiri. Trebuie ca s-a ascuns destul de bine daca a indraznit sa ceara dreptate si adevar.

Iar dumneavoastra stimabililor de la ziarul Ziua. Pescuiti in ape tulburi si cad victime oameni ca Cicibebe. Credeam ca este un om mai destept dupa cum scria. Sa vedem ce veti face. Si sa dea dumnezeu sa nu fi scris acest articol numai pentru a servi unor interese obscure. Ca daca este asa, va veni si vremea voastra. Cu articolul asta ati descoperit gaura de la covrig. Omul va spune clar. Investigati lucruri recente si scoateti-i in evidenta pe corupti. Puteti sa faceti acest lucru. Numai sa vreti.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00678 sec.