Ziua Logo
  23:15, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-02-24
Marcu Arcasu (, IP: 193.231.177...)
2005-02-24 10:18
Un tupeu pe masura averii personale .

M-am interbat de multe ori cine pe cine determina . E averea consecinta tupeului sau invers , tupeul consecinta averii .
Ca toti oamenii cu stare din Romania sau de aiurea, Tiriac poseda si el un .....copil de bani gata. E foarte "frumos si parinteste" sa sari in apararea propriei odrasle dar hai sa nu ne ametim de cap de unii singuri.
Ce om naiv din Romania isi paote inchipui ca politia romana si-a permisa sa opreasca pe micul Tziriac sa se suie in avion , fara probe clare impotriva lui, in conditiile in care "batranul" lui era prieten la toarta si partener de vanatoare cu primul ministru in functie. Si cred ca toata lumea stie ce prim-ministru a fost Adrian Nastase si cum promovat el NEaservirea politica a justitiei si mai ales a politiei.
Oameni buni ! In cazul lui Tziriac junior lucrurile au fost atat de clare si evidente incat au determinat chiar si politia ......... sa-si faca datoria.
Batranul Tziriac a scapat, la conferinta de presa , un adevar grav , iar alt adevar l-a omis cu buna stiinta. "Din cand in cand fiul meu mai piloteaza avionul personal " spunea "batranul".
Oriunde in lumea asta fie ea civilizata sau mai putin, un om , posesor al unui brevet de pilot emis de oricare autoritate aeronautica si asupra caruia planeaza o suspiciune cat de mica ca s-ar droga sau ca ar bea alcool peste masura , e imediat suspendat pana la clarificarea celor mai mici aspecte care au generat suspiciunea. In cazul de fatza s-a intamplat cumva asa? Autoritatea Aeronautica Roamana, una din institutiile care nu s-a deprofesionalizat sub nici un regim politic, a facut acest demers?
Iata ce omite sa ne spuna domnul Tziriac . De curand din locuinta "juniorului" politia a ridicat un mic arsenal de arme de vanatoare pentru care 'mnealui nu poseda nici un permis de detinere. Si este logic sa fie asa pentru ca legea iti da dreptul la permis de port - arma doar daca ai stagiul militar satisfacut . Sa nu veniti sa-mi spuneti ca ca "juniorul" Tziriac a facut armata ! Dupa lege nici nu avea voie sa atinga o arma de foc ; nici macar pentru a o sterge de praf .
Pentru asenea fapte un om ...... fara avere , ar face niste ani de puscarie .
Asa ca pun urmatoarea intrebare : numele "Tziriac" si o avere de cateva sute de milioane de monezi americane reprezinta un argument atat de "forte" pentru ca legea sa fie exceptata ?

matusalem din Luxemburg (...@hotmail.com, IP: 193.230.156...)
2005-02-24 10:33
Raspund eu primul ! NU !

Domn' sef,
Permiteti sa raportez primul: nu !

Sper ca nu te superi din nou, ochiosule !

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-02-24 11:18
Un raspuns bun si la obiect domnu matusalem. Trecem la intrebarea urmatoare

binnnggggg
De unde pana unde te ai tras concluzia ca m-am suparat ?
Cum te poti supara oare pe cineva de pe un forum ? Ti-am atras atentia ca un anume mod de exprimare nu e cel mai potrivit pentru situatia in care ne gasim.
Personal incerc sa mentin , dupa puterile mele, un oarecare nivel al opiniilor exprimate pe forum.
Atentionez atunci cand observ anumite ....... derapaje lexicale .
Iata ca azi nu-ti pot reprosa ceva

Bravo domle

> Domn' sef,
> Permiteti sa raportez primul: nu !
>
> Sper ca nu te superi din nou, ochiosule !
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00676 sec.