Ziua Logo
  19:25, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Sport

2005-01-28
balota (...@mail.expert.ro, IP: 193.230.222...)
2005-01-28 14:38
Am facut haltere.

Sport dur, cu ceva rezultate pentru mine. Nu m-a obligat nimeni, eu am vrut. Din punct de vedere fizic nu eram apt pentru acest sport, am avut o predispozitie pentru varice, nici eu nici antrenorul meu, un om minunat (maestrul Bectarasi) atunci nu ne-am dat seama, mai tareziu am fost nevoit sa ma operez, de doua ori, la interval de mai multi ani. Cand m-am apucat de sport am facut vizita medicala, doctorul m-a consultat la inima, plamani, de varice nu mi-a pomenit nimic. Singurul tata m-a avertizat, "las-o mai moale cu genoflexiunile" , eu am continuat. In cazul meu cine e de vina? Nimeni, eu mi-am luat riscul si mi-a placut. .
Nu cred ca fata respectiva a fost fortata sa concureze bolnava. O vina o au si parintii sai, ei trebuiau in permanenta sa aiba contacr cu ea.
Cat despre banii pe care sportivii i-au dat domnului Belu aici cred ca de vina este federatia care nu i-a tratat la nivelul performantelor sale. Este inadmisibil sa lasi pe un om de calibrul lui Belu la mana unei targueli. Aici domnului Vieru sa-i fie rusine! Am remarcat curajul domnului Belu de a recunoaste ca a primit suma respectiva.
Dupa acest proces federatiile sportive trebuie sa prevada si despagubiri pentru tinerii care pregatindu-se pentru marea performanta se accidenteaza cu urmari pe viata


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00586 sec.