Ziua Logo
  21:30, vineri, 5 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-03-30
Crocodilul pescar (...@hotmail.com, IP: 82.76.203...)
2005-03-30 23:13
Romania - tara cotropitoare / implicata / oportunista

Bravii ilegalisti irakieni au rezistat cu indarjire in fata cotropirii patriei de catre armatele de mercenari conduse de satana S.U.A., ahtiati sa puna mana pe petrolul cu care Allah i-a binecuvantat pe credinciosi. Forte militare curajoase au capturat spioni imperialisti camuflati in ziaristi.
----
Statele democratice s-au lansat in eliberarea Irakului de sub dictatura lui Saddam; militarii trimisi de guvernele responsabile s-au expus in mod curajos pericolelor trupelor de guerilla fidele fostului dictator, ocrotind alegerile democratice pentru readucerea tarii pe un fagas modern de dezvoltare. Ziaristii romani s-au implicat pentru informarea corecta la fata locului despre modul in care soldatii romani isi desfasoara misiunile de mentinere a pacii.
----
Utilizand un razboi mediatic, SUA isi reconsolideaza pozitia cheie pe piata petrolului extinzandu-si dominatia in Irak (a doua tara ca resurse de petrol din lume). Sprijinirea actiunii vine din partea unor state care aveau interese fie in domeniul investitiilor fie pentru dobandirea unor avantaje politice. Romania, cea care a dobandit statutul de membru NATO datorita razboiului din Irak, s-a aratat pregatita sa sustina orice interventie americana. Aceasta politica atrage dupa sine folosirea de catre rezistenta irakiana a ziaristilor romani capturati pe post de razboi psihologic.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00714 sec.