Ziua Logo
  00:32, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare externe

2008-11-22
alwis46 (...@yahoo.com, IP: 86.121.237...)
2008-11-23 09:51
Lumea in 2025.

Am gasit o traducere prescurtata a unui studiu intocmit de cativa specialisti europeni cu referire la cum va fi lumea in 20025.
In ciuda analizelor si verdictelor emise de grupul eminentilor analisti-specialisti de pe forum, in viziunea bietilor specialisti europenei se pare ca SUA vor ramane singura super-putere dar faca ca aceasta tara sa mai aiba acelasi rol ca imediat dupa incheiereea razboiului rece.
Aceiasi analisti europeni, ii contrazic din nou pe emientii analisti-specialisti de pe forum si reliefeaza faptul ca SUA vor ramane in continuare cea mai dezvoltata si industrializata tara de pe glob.
De altfel, inalta capacitate analitica a eminentilor analisti-specialisti de pe forum a fost reliefata de verdictul incercat de unii dintre acestia imediat dupa inceperea actualei crize atunci cand unul dintre ei nu dadeau SUA mai mult de doua-trei saptamani de viata pana la prabusirea totala iar alt eminent analisti-specialist, mult mai patrunzator in ratiune, nu-i dadea aceleiasi tari mai mult de doua-trei zile de existenta.
Pare-se ca in ignoranta lor, americanii nu au tinut cont de predictiile acestor cativa eminenti analisti-specialisti de pe forumul acestei gazete si-si vad de treburile lor doar asa ca sa le dea cu tifla acelora care sapa la groapa altuia dar fara sa vada ca respectivii eminenti analisti isi lanseaza analizele din groapa personala.

Cateva extrase din acest studiu :

In schimb, Statele Unite vor fi singura tara puternic industrializata care va scapa acestei tendinte, in principal datorita imigratiei. Nu numai ca populatia americana va creste, dar structura sa activa, intre 24 si 60 de ani, se va eroda foarte putin.

SUA isi vor mentine statutul de superputere, dar fara sa reuseasca neaparat sa-si mentina pozitia hegemonica pe care a ocupat-o dupa Razboiul Rece.

http://www.presa-zilei.ro/stire/4631/lumea-2025.html


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00760 sec.