Ziua Logo
  08:18, joi, 4 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-10-09
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 209.6.150...)
2009-10-09 21:24
Mai bine intrebati-va cum se rasuceste Dumnezeu la balivernele unora de pe forum

Afirmatiile ca se rasucesc stramosii in mormant mi se pare o dovada de paganism. Mortii sunt morti, si tot ce conteaza e ce crede Dumnezeu despre orice fapta a noastra.
Chiar azi dimineata am invatat ceva important de la pastor Marlyn Hickey (care se tine bine la 79 de ani si predica in fata multimilor si prin tari arabe, africane, budiste) ca in fiecare dimineata citeste versetul din
Deutoronom 30:20: “Ca tu sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau, si sa-i asculti vocea, si sa te ti strans unit cu El : pt ca El este viata ta, si lungimea zilelor tale: ca tu SA traiesti pe pamantul care Dumnezeu l-a dat parintilor tai, lui Abraham, lui Isaac, si lui Iacob.”
Pt ca retinusem gresit numarul capitolului auzit la tv, m-am dus la cap 20, unde am aflat ceva foarte important. Dumnezeu zice: “ Cand veniti intr-un oras sa luptati contra lui, PROCLAMA PACEA IN EL.
Si va fi ca daca iti raspunde cu pace si deschide, atunci va fi ca toti oamenii ce se gasesc iti vor fi tributari si te vor servi.
Si daca ei nu vor face pace cu voi, ci vor face razboi, atunci ii asediati.
Si cand Domnul Dumnezeu vi-i preda in mainile voastre, voi sa loviti Fie care barbat cu sabia: DAR femeile si copiii, si vitele, si tot Ce este in oras, sa le luati pt voi, voi sa mancati prada luata de la dusmani pe care Dumnezeu vi i-a dat.”
Deci practic nu exista scapare. De Ce? Pt ca Dumnezeu dorea ca toate popoarele sa traiasca dupa aceste legi date evreilor. Dusmanii evreilor erau si dusmanii lui Dumnezeu.
Dar asta mi-a amintit si de Iisus cand le-a spus apostolilor sa mearga doi cate doi, din casa in casa si sa spuna, “PACEA SA FIE CU VOI!”, si daca ii vor raspunde si-i vor primi sa le dea invataturile pt venirea Imparatiei, iar daca nu, sa-si stearga praful de pe talpile sandalelor ca dezastru VA fi asupra acelei case. Dumnezeu ne da posibilitatea de alegere, deci depinde de noi sa ne fie bine.
Imi vin in minte versurile lui Eminescu in care Mircea cel Batran iese in intampinarea lui Baiazid “c-o naframa-n varf de bat” si-i spune: “CAT SUNTEM INCA PE PACE, EU ITI ZIC, BINEA-I VENIT!/ Despre partea inchinarii, insa doamne sa ne ierti...”
Eminescu a vazut bine ca proclamarea PACII era conditia pt asigurarea victoriei asupra cotropitorilor turci. Insa nu neaparat “IUBIREA DE MOSIE E UN ZID”, ci IUBIREA LUI DUMNEZEU ITI APARA MOSIA si preda dusmanii in mainile tale.” Caci dupa cum s-a vazut orice popor a pierdut cand nu L-a iubit pe Dumnezeu.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00674 sec.