Ziua Logo
  04:08, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-08-10
Sanda Popescu din Bucuresti (...@ispb.ro, IP: 82.208.174...)
2009-08-10 12:24
Lideri marcanti ai PNL: Nicolae Manolescu

De ce PNL nu ia in calcul revenirea ca lider a lui Nicolae Manolescu ? Dupa propulsarea lui Teodor Stolojan la conducerea PNL, dl Nicolae Manolescu a demisionat din PNL, iar evenimentele ulterioare i-au dat dreptate. Unificarea PAC cu PNL a contribuit la intarirea PNL, tot asa cum, anterior, PAC contribuise la formarea CDR, prin aducerea, sub umbrela PAC, a PNL si PNT-cd. Daca PAC, desprins din Alianta Civica, nu ar fi existat, este de presupus ca nici PNL si PNT-cd nu ar fi fondat o alianta viabila (se stie ca erau stigmatizate de media neocomunista, ca partide invechite !). Meritul apartinea dlor Corneliu Coposu si Nicolae Manolescu ! Totusi, in fruntea CDR a fost ales fostul Rector Emil Constantinescu (cu cei 15.000 de specialisti, sarind in ajutorul d-sale).
Ramas singur, Dul Presedinte Emil Constantinescu a intrat in istorie, numai ca, fatalmente, a lasat "in indiviziune" (intre Isarescu si Stolojan), adica de izbeliste, mostenirea dedicata electoratului de dreapta. A furat-o dl Iliescu, la al 3-lea mandat ! Dupa clacarea dlui Stolojan, la varful PNL a fost adus dl. Tariceanu, care a facut fata unei guvernari foarte reusite, sabotata de Presedintele jucator Traian Basescu. Dar indepartarea de la varful PNL a dlui Tariceanu, lider cu charisma, deja apreciat in strainatate, nu justifica aducerea in fata a dlui Crin Antonescu, un ilustru mediocru profesoras de istorie, fara merite personale, necunoscut in strainatate. De ce nu si-au amintit liberalii de fostul lider Nicolae Manolescu si de toate meritele constructiilor sale politice ? Greu de raspuns. Un scriitor de talia lui Nicolae Manolescu la Presedintie ar primi sigur sprijinul a 50% din "intelighentia" romana, care ar include de data asta si pe cei 15.000 de specialisti, de care are nevoie politica romaneasca. Este ceasul al 12-lea din orarul de criza al Romaniei !

Holospin din Covasna (...@yahoo.com, IP: 92.81.140...)
2009-08-10 12:57
Manolescu este o reminiscenta a comunismului.

Din pacate, domnul Nicolae Manolescu are multe in comun cu regimul comunist; iar PNLul actual nu prea mai are nimic in comul cu fostul regim.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00757 sec.