Ziua Logo
  09:34, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Timp liber

2009-08-08
Mihaela Carlan (...@yahoo.com, IP: 213.233.101...)
2009-08-08 10:00
defularea de sambata, calugare??:)

Obisnuiesti sa cauti printre randuri si chiar sa gasesti ce nu exista. Asta da performanta! Normal ca ai merita si un premiu daca s-ar gasi cineva care sa acorde recompense unor astfel de "cercetatori".

Ce sunt toate comentariile tale? Reflexii, nu reflectii. Nu am din pacate si instrumentele de analiza, ci doar intuitii, si de aceea nu ma pot pronunta - chestiune de bun simt - asupra diagnosticului. Esti doar un alt specimen care foloseste "retorica" vulgara, plina de golanisme de sorginte gitaneasca :) din lipsa exercitiului de a dialoga civilizat atunci cand are ceva a spune. Putine idei, dar fixe, nu-i asa? Mi-e familiar soiul, apropo de misteriosul ales. Putine lucruri din ce este omenesc imi sunt straine, asta ca sa nu cad in pacatul trufiei.

Cum scriu e simplu! Cade o replica, o stire, o intamplare, ca o samanta care incolteste rapid si uite-asa apare cate un editorial pe care dumneata incerci a-l desface, dupa o logica proprie. Inutil si steril demers, pentru ca incerci sa patrunzi in mintea cuiva cu chei false, nu reusesti si atunci improvizezi neinspirat si te exprimi nenelegant.

Ca sa nu mai amintesc ca teritoriile pe care te aventurezi, pe langa ca sunt tare sensibile si miscatoare, iti sunt straine, fie ca esti calugar sau... calugarita. Uneori sunt tentata sa cred ca are dreptate o forumista care parea a-ti cunoaste adevarata identitate.

Mi-ai aruncat o nada referitor la ceea ce vor femeile. Raspunsul nu e simplu, dar nici nu trebuie scrisa o carte cu o mie de pagini. Daca esti barbat, cel mai simplu exercitiu care te poate conduce negresit la adevar este sa-ti identifici propriile dorinte si-ai sa afli ce-si doresc femeile - mai putin alte femei, nu-i asa? :) : grija, atentie, mangaiere, alinare, respect, vorbe bune, intelegere, toleranta, onestitate, cooperare, incredere, siguranta, ajutor, sacrificiu chiar, intr-un cuvant - iubire. Simplu, nu? Daca ar functiona zicala "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" multe s-ar schimba in bine. Dar raul se pare ca a fost la originea ei si nu binele, pentru ca altfel, ar fi sunat asa "ce-ti place tie, fa-i si celuilalt". Si uite cum ajungem la sexul echitabil, daca pot sa-l numesc asa. :)

Femeile vor printre altele "sex simtitor" domnule, nu mecanic, nici sportiv. Or, cum spuneam si sustin, prea putini sunt aceia care pot oferi asa ceva. Altfel n-ar exista atatea femei care fie n-au cunoscut orgasmul, fie au uitat cand l-au avut pe ultimul. Iar tacerea lor este inexplicabila.

In text vorbesc doar despre tacerea fata de parteneri, despre faptul ca nu vorbesc despre nevoile proprii, ca se complac in situatii incredibile o vreme, dupa care prefera sa fie acuzate de lipsa de chef cand de fapt ele sunt speriate de repetarea unui ritual al neplacerii. Se creeaza astfel bresa iar refuzul lor este interpretat convenabil de parteneri, care le inlocuiesc temporar sau definitiv. Genului acestuia de femei le-am recomandat cand mi-au povestit viata lor sa nu fie triste: n-au pierdut nimic, dupa cum nici urmatoarele nu vor castiga nimic. Pentru ca si acelea vor obosi sa dovedeasca ca sunt grozave atunci cand vor constata neimplicarea barbatului. N-am avut spatiu sa dezvolt subiectul, altfel as fi adaugat ca daca de langa o femeie care presteaza by the book simuland zelos placerea - zau daca inteleg de ce fac asta - barbatul se ridica mandru de performanta sa (adica a terminat!), de langa una care isi exprima deschis nemultumirea se ridica cu orgoliul sifonat. Nu stiu daca urmeaza scuzele si corectarea atitudinii - ar fi prea mult, nu?, dar mai degraba cred ca urmeaza abandonul, de care sigur femeia nu se simte lezata. Si acum urmeaza sa atac cealalta tacere a femeilor, ai carei beneficiari sunt din nou barbatii.



Daca barbatii vorbesc intre ei, selectiv, evident, omitand rateurile ca cel de mai sus :), despre "performantele" lor sexuale, prin asta intelegand nu durata, ci numarul "cuceritelor" si eventual si numele lor- halal barbatie!, femeile nu fac acelasi lucru. Ele nu-si spun una alteia, prietene sau nu, la o cafea, nici ce-au facut ele, nici ce li s-a facut sau nu li s-a facut. Femeile recunosc greu sau deloc lipsa orgasmului si daca e s-o faca n-o trec in contul partenerului. Tendinta de a musamaliza performantele slabe ale barbatilor se explica prin aceeasi tampita credinta servita odata cu laptele matern ca daca nu se intampla ceva bun intr-o relatie este exclusiv vina femeii. Daca femeile si-ar impartasi experientele aidoma barbatilor lucrurile s-ar schimba radical. Ia spune, Calugare, cine si-ar mai dori sa se culce cu un barbat care a primit deja o nota mica? Uite deci ca si bunul renume al unui barbat depinde de tacerea mai multor femei.:)


In rest, nu mai fa prezumtii in ce ma priveste. Ridicol iti spune ceva?


CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 99.17.38...)
2009-08-08 15:42
Re: defularea de sambata, calugare??:)

La 2009-08-08 10:00:00, Mihaela Carlan a scris:

... un alt editorial ..., ..., ..., :))))


Ca sa vezi cit de mult poate sari un cal, il atingi peste fund cu sfircul biciului, sau, daca, virgula, calul este nesimtit la bici, ii arunci un sarpe inainte. Ridicol sau nu, obtii efectul dorit.

Par ridicol, tu, Mihaelo ? S-ar putea. Par mirlan ? S-ar putea. Par insensibil, vulgar, necivilizat, orgolios, frustrat, gainar, ordinar ? S-ar putea. Nu am veleitati de ,,personalitate". Sunt un simplu Neica Nimeni, venit de Nicaieri si care merge catre Niciunde.Mai sunt, daca vrei, Marele Anonim.

Poate ca te-ar interesa ce stie sa faca un anonim ca mine. Pai, stiu sa zugravesc, sa repar pantofi, televizoare, comp(i)utere, mashini, sa fac programe sofisticate, sa fac cele mai complicate desene pe CAD, sa proiectez cladiri (si-am proiectat vreo zece), sa repar chiuvete, sa construiesc o casa (de unul singur), sa execut instalatii computerizate de cea mai mare performanta care au lasat si lasa pe americani ... tzutz (cum mai spunem noi, romanii). De ce-ti spun toate astea ? Pentru ca sunt, prin nastere un roman versatil. Iar prin educatie, sunt un calugar. Adica ? Sunt in viata dar stau departe de ea. Eu si viata suntem ca doua persoane care ne iubim dar stam unul departe de celelalt. Mai mult ne observam, iar din observatii ne hranim. Versatilitatea mea o pot transpune si in planul scriitoricesc, dupa cum ti-am mai spus, pot sa fiu si un scriitor, chiar de talent, daca vreau. Am ,,scule" de tot soiul; timp, insa, nu am dar nici nu ma intereseaza; ii las pe altii (sau pe altele) s-o faca.

De ce sunt, insa, mirlan ? ... Cu tine si cu altele ? Simplu. Nu ma intereseaza banalul. Nu ma intereseaza ,,invelisul" cu care va expuneti opiniile, incercind sa pareti ,,interesante", valoroase, misterioaase. Imi plac femeile care se expun pe ele insele si nu care expun generalitati, opinii, pareri, observatii, analize din intimitatile altora, pe baza carora sa extraga judecati de valoare cu care sa se incoroneze si care sa le creeze lor un aspect de femei interesante, valoroase,sofisticate.

Am realizat de-a lungul timpului ca proba de foc a unei femei este modul cum se descurca in fata abjectului. Pot sa scriu carti pe aceasta tema. Este un domeniu nesfirsit dar si fascinant. Atunci, in momentul cind femeia se trezeste fata-in-fata cu abjectul, isi reveleaza adevarata ei identitate, personalitate. De cele mai multe ori, femeile ,,slabe" sunt cele care evita, care nu baga in seama, care nu dau atentie, care se prefac, care incearca sa ,,treaca pe linga" abject.

Stii ?, eram o data intr-un autobuz, 35 barat, plin ochi, pe o caldura irespirabila si insuportabila. Am observat la un moment dat o femeie care incerca sa reziste aglomeratiei, caldurii, imbrincelilor si mirosurilor, adica abjectului. Respectiva era o femeie deosebit de frumoasa, imbracata intr-o roche fina, garnisita estetic cu bijuterii rafinate. Trupul ei era ferm, atletic, generind un sex appeal irezistibil. La un moment dat, un tzigan burtos si urit care mirosea pestilential a transpiratie, a ochit-o si prin miscari dibace s-a strecurat pina la ea lipindu-se pur si simplu de ea. ,,Frumosul fata in fata cu abjectul", mi-am spus. Ma asteptam din partea ei sa reactioneze timid, incercind sa-l evite si sa-si caute cum-ne-cum un loc mai sigur, cind, la un moment dat, tipa, pur si simplu s-a intors cu fata la el si s-a lipit cu tot trupul ei de bestia aia de tigan. Rochia ei era lipita de camasa aia zoioasa, iar buzele ei aproape ca atingeau nasul jigodiei aleia. Au mers asa pina cind bestia, abjectul, s-a topit in ordinaria lui; s-a intimplat acolo un fenomen a carui semnificatie m-a lovit pentru tot restul vietii mele. Exista o limita in orice ordinarie, in orice abject. Oricit ai fi de josnic, in fata frumosului, a suavului, a sensibilitatii, nu ai cum sa nu iti apleci capul si sa faci un pas inapoi. Tiganul s-a retras, femeia a coborit; am coborit si eu dupa ea si am mers in urma ei pina cind a oprit un taxi si s-a piedut in neant. Nu stiu cine era, ce era, si de unde venea acea frumusete, dar Dumnezeu mi-a scos-o in cale ca sa-mi arate ca exista femei cu adevarat femei.

Dupa cum vezi, nu am raspuns direct la problematica ta pe care o expui in editorial si in raspunsul pe care mi l-ai adresat, si care este o continuare a editorialului tau. N-am timp ... inca. Poate ca am sa ma strofocesc s-o fac miine de dimineata, cind o sa am putintica libertate. Am citeva raspunsuri, reflexii si reflectii asupra celor pe care le-ai spus. Oricum ar fi, insa, sa stii ca am limitele propriei mele abjectitati si al propriului meu ridicol, iar daca par ceea ce par este pentru ca imi mai place citeodata sa imbrac haina de drac si sa ciupesc de cur cite un inger.

Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.190...)
2009-08-08 16:21
Re: defularea de sambata, calugare??:) - Calugare, tu arati bine insa!

La 2009-08-08 15:42:28, CALUGARU a scris:

> La 2009-08-08 10:00:00, Mihaela Carlan a scris:
>
> ... un alt editorial ..., ..., ..., :))))
>
>
> Ca sa vezi cit de mult poate sari un cal, il atingi peste fund cu
> sfircul biciului, sau, daca, virgula, calul este nesimtit la bici, ii
> arunci un sarpe inainte. Ridicol sau nu, obtii efectul dorit.
>
> Par ridicol, tu, Mihaelo ? S-ar putea. Par mirlan ? S-ar putea. Par
> insensibil, vulgar, necivilizat, orgolios, frustrat, gainar, ordinar
> ? S-ar putea. Nu am veleitati de ,,personalitate". Sunt un simplu
> Neica Nimeni, venit de Nicaieri si care merge catre Niciunde.Mai
> sunt, daca vrei, Marele Anonim.
>
> Poate ca te-ar interesa ce stie sa faca un anonim ca mine. Pai, stiu
> sa zugravesc, sa repar pantofi, televizoare, comp(i)utere, mashini,
> sa fac programe sofisticate, sa fac cele mai complicate desene pe
> CAD, sa proiectez cladiri (si-am proiectat vreo zece), sa repar
> chiuvete, sa construiesc o casa (de unul singur), sa execut
> instalatii computerizate de cea mai mare performanta care au lasat si
> lasa pe americani ... tzutz (cum mai spunem noi, romanii). De ce-ti
> spun toate astea ? Pentru ca sunt, prin nastere un roman versatil.
> Iar prin educatie, sunt un calugar. Adica ? Sunt in viata dar stau
> departe de ea. Eu si viata suntem ca doua persoane care ne iubim dar
> stam unul departe de celelalt. Mai mult ne observam, iar din
> observatii ne hranim. Versatilitatea mea o pot transpune si in planul
> scriitoricesc, dupa cum ti-am mai spus, pot sa fiu si un scriitor,
> chiar de talent, daca vreau. Am ,,scule" de tot soiul; timp, insa, nu
> am dar nici nu ma intereseaza; ii las pe altii (sau pe altele) s-o
> faca.
>
> De ce sunt, insa, mirlan ? ... Cu tine si cu altele ? Simplu. Nu ma
> intereseaza banalul. Nu ma intereseaza ,,invelisul" cu care va
> expuneti opiniile, incercind sa pareti ,,interesante", valoroase,
> misterioaase. Imi plac femeile care se expun pe ele insele si nu care
> expun generalitati, opinii, pareri, observatii, analize din
> intimitatile altora, pe baza carora sa extraga judecati de valoare cu
> care sa se incoroneze si care sa le creeze lor un aspect de femei
> interesante, valoroase,sofisticate.
>
> Am realizat de-a lungul timpului ca proba de foc a unei femei este
> modul cum se descurca in fata abjectului. Pot sa scriu carti pe
> aceasta tema. Este un domeniu nesfirsit dar si fascinant. Atunci, in
> momentul cind femeia se trezeste fata-in-fata cu abjectul, isi
> reveleaza adevarata ei identitate, personalitate. De cele mai multe
> ori, femeile ,,slabe" sunt cele care evita, care nu baga in seama,
> care nu dau atentie, care se prefac, care incearca sa ,,treaca pe
> linga" abject.
>
> Stii ?, eram o data intr-un autobuz, 35 barat, plin ochi, pe o caldura
> irespirabila si insuportabila. Am observat la un moment dat o femeie
> care incerca sa reziste aglomeratiei, caldurii, imbrincelilor si
> mirosurilor, adica abjectului. Respectiva era o femeie deosebit de
> frumoasa, imbracata intr-o roche fina, garnisita estetic cu bijuterii
> rafinate. Trupul ei era ferm, atletic, generind un sex appeal
> irezistibil. La un moment dat, un tzigan burtos si urit care mirosea
> pestilential a transpiratie, a ochit-o si prin miscari dibace s-a
> strecurat pina la ea lipindu-se pur si simplu de ea. ,,Frumosul fata
> in fata cu abjectul", mi-am spus. Ma asteptam din partea ei sa
> reactioneze timid, incercind sa-l evite si sa-si caute cum-ne-cum un
> loc mai sigur, cind, la un moment dat, tipa, pur si simplu s-a intors
> cu fata la el si s-a lipit cu tot trupul ei de bestia aia de tigan.
> Rochia ei era lipita de camasa aia zoioasa, iar buzele ei aproape ca
> atingeau nasul jigodiei aleia. Au mers asa pina cind bestia,
> abjectul, s-a topit in ordinaria lui; s-a intimplat acolo un fenomen
> a carui semnificatie m-a lovit pentru tot restul vietii mele. Exista
> o limita in orice ordinarie, in orice abject. Oricit ai fi de josnic,
> in fata frumosului, a suavului, a sensibilitatii, nu ai cum sa nu iti
> apleci capul si sa faci un pas inapoi. Tiganul s-a retras, femeia a
> coborit; am coborit si eu dupa ea si am mers in urma ei pina cind a
> oprit un taxi si s-a piedut in neant. Nu stiu cine era, ce era, si de
> unde venea acea frumusete, dar Dumnezeu mi-a scos-o in cale ca sa-mi
> arate ca exista femei cu adevarat femei.
>
> Dupa cum vezi, nu am raspuns direct la problematica ta pe care o expui
> in editorial si in raspunsul pe care mi l-ai adresat, si care este o
> continuare a editorialului tau. N-am timp ... inca. Poate ca am sa ma
> strofocesc s-o fac miine de dimineata, cind o sa am putintica
> libertate. Am citeva raspunsuri, reflexii si reflectii asupra celor
> pe care le-ai spus. Oricum ar fi, insa, sa stii ca am limitele
> propriei mele abjectitati si al propriului meu ridicol, iar daca par
> ceea ce par este pentru ca imi mai place citeodata sa imbrac haina de
> drac si sa ciupesc de cur cite un inger.
>
Mie nu-mi place de tine.. .. si stii, de ce? Habar n-ai sa scri romaneste.
Matilda

Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.3.72...)
2009-08-08 22:09
Re: defularea de sambata, calugare??:)

La 2009-08-08 10:00:00, Mihaela Carlan a scris:

> recompense unor astfel de "cercetatori".
>
>
Nu-l considera pe acest calugar mascat in striper pentru forum, el este cercetator .... prin toate mortaciunile lumii si lucreaza in bezna in laborator subteran la 200 de metri adincime si cand iese la suprafta turbeaza de la soare si tzintzarii de 1 metru cu aripile deschise din mlastinile fluviului lui Mississippi.
Doar intepaturi din astea primeste sa se trezeasca la realitate ca de altele ...
i s-a apus demult de cand a vazut o femeie. Chiar daca postezi "tatal nostru" el va avea de comentat 5 pagini din punctul lui de vedere si-ti va reprosa ce voiai sa spui. Asa sint barbatii care simt ca sfarsitul lor e aproape!!!! Batrinetea le da fiori si sint in stare sa spuna orice avind impresia falsa ca vor supravietui.

Sa ai o zi buna!!!

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 188.25.169...)
2009-08-09 13:51
Olguto, chiar esti tu la mansa ?!!!

La 2009-08-08 22:09:02, Olga Khan a scris:

Banuiesc de mai mult timp ca folosesti acest utilizator impreuna cu altcineva care scrie mai bine romaneste dar care gandeste si mai profund ... De data asta cealalta Olguta m-a dat pe spate !!!

Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.3.72...)
2009-08-09 21:03
Re: Olguto, chiar esti tu la mansa ?!!!

La 2009-08-09 13:51:11, Liviu2002j a scris:

> Banuiesc de mai mult timp ca folosesti acest utilizator impreuna cu
> altcineva .....



Imi platesc facturile in timp ... aici fiecare are cont separat la computer!!! nu trebuie sa fur de la vecinu' o linie .... :-)))) Firma de cablu TV furnizeaza si cablul de computer si telefonul ... costa parca $165 pe luna pachetul de comunicare!!!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00814 sec.