Ziua Logo
  00:27, vineri, 5 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-06-12
Davidescu vasile din Bucuresti (...@k.ro, IP: 81.196.18...)
2009-06-11 21:07
Desamagirea marilor sperante liberale sau povestea Crin-ului ofilit

Desamagirea marilor sperante liberale sau povestea Crin-ului ofilit
Este limpede,in lumina rezultatelor alegerilor ca Dl.Antonescu a desamagit sperantele puse in el de catre PNL.Presa mai ales astepta multe de la el,cel care se prefigura ca un bun orator,cel putin.Unii l-au comparat cu presedintele Statelor Unite, un -Barack Obama fara prompter-, altii au vazut in el singurul contracandidat care ar putea sa il invinga pe Traian Basescu in cursa pentru Cotroceni. Un lucru era cert - toata lumea avea asteptari de la el. Si inca mari.

Din pacate totul a ramas incremenit la nivelul de asteptare iar discursul sau a ramas la eternele atacuri mai mult sau mai putin inspirate,anti-Basescu.
Mult laudata oratorie a liberalului ar fi putut fi pusa si in slujba altor subiecte decat nesfarsitele tragi-comedii din jurul presedintelui Romaniei.
De la un -Barack Obama fara prompter-, fie el si de Romania, ne-am fi asteptat in acest caz la mai mult decat previzibilele si atat de uzatele atacuri la adresa lui Traian Basescu. Nu exista nici un contracandidat, anuntat sau nu inca, al sefului statului care sa nu loveasca in persoana sau in omul politic Traian Basescu.
Sperantele liberalilor fata de Crin au capotat insa intr-o mare desamagire,individul nefiind capabil sa se lanseze cu adevarat pentru functia de presedinte.

Rezultatele de la alegerile euro-parlamentare au demonstrat ca asteptarile pe care le aveam de la liderul liberal au ramas la nivel de speranta.
Cristian Tudor Popescu,cu testul sau de franceza l-a adus pe Crin la aceiasi imagine cu Mircea Geoana,cel pe care Iliescu il numea Prostanacul.

Astfel, Crin Antonescu tinde sa fie perceput ca un politician moale, fara instinct de conducator cu mana forte (lucru adorat pur si simplu de votantii romani). Pe scurt, un delicat cu darul incondeierii vorbelor, chiar daca nu un manipulant al maselor cu ajutorul unor mesaje false, inventate sau chiar inexistente.
Asa a ajuns PNL sa fie singurul partid care in alegerile pentru PE sa fie singurul pierdant.
Lipsa unui proiect politic care sa trezeasca interesul general,chiar si explicatia sa privind alegerea ca presedinte PNL a fost ca il uraste mai mult pe Basescu decat Tariceanu si atunci Patriciu a actionat si a schimbat managerul in SRL-ul sau.

Dar exista functii care nu se potrivesc oricui, chiar daca initial asa parea.
Crin este un foarte bun vice,un om de rol secund.De aceea Crin Antonescu si-a epuizat discursul in acela de comentator ironic si sarcastic de pe locul doi decat pozitia de presedinte al partidului.

Crin Antonescu pare a se afla in campanie electorala precum un soldatel teleghidat care nu se poate lupta corp la corp cu dusmanul pentru ca inca nu i-au fost puse bateriile. Presedintele liberalilor nu mai are mult timp la dispozitie.
Nu are puse bateriile.Diferenta dintre procentajul obtinut la ultimele alegeri parlamentare si cele din vara lui 2009 este de aproape 4% in minus.

Esecul liberalilor la alegerile europarlamentare din acest an se resfrange in primul rand asupra imaginii lui Crin Antonescu - candidat la presedintia Romaniei. Astfel, i-au fost taiate si cele mai mici aripi pe care le prinsese dupa timida preluare a conducerii partidului.
In prezent Crin Antonescu impartaseste imaginea lui Geoana,aceia de candidat pentru o functie pentru care nu au fost facut si pe care nu o merita.
Propaganda dogita anti-Basescu si nimic in plus ne arata ca aceste personalitati sunt pierdante si ca deja Iliescu s-a gandit la Oprescu,asa cum bine sublinia dna .Udrea,pentru a gasi un om de talia lui Basescu iar liberalii se uita cu ochi flamanzi la printz sa restabileasca onoarea liberalilor.
Sau ar mai fi o solutie,sa astepte 2012 si pana atunci sa mai invete.


DAT din din lume (...@netscape.net, IP: 80.242.207...)
2009-06-11 23:56
Nu e adevarat!


Crin Antonescu este un meserias si va ajunge presedintele Romaniei.
Bati campii mai Vasile!

Simpatizantii liberali nu prea s-au ostenit sa mearga la vot acum , insa vor merge sigur la alegerile prezidentiale.

Te salut,
DAT


« Rezultatele cautarii

     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00660 sec.