Ziua Logo
  21:19, vineri, 5 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-06-04
octaaa din pitesti (...@yahoo.com, IP: 86.121.161...)
2008-06-04 17:11
Da, lumea s-a saturat de PRM

Mesajul PRM e aproape neschimbat de 15 ani.
Ori, acelasi lucru plictiseste oamenii.Plus de asta, majoritatea mesajelor nu mai sunt chiar atat de actuale. Adica jafurile guvernantilor, salarile de nimic, foametea din tara, etc nu mai tin.
Ca de furat nu se mai fura(sau cel putin se fura de n ori mai putin; caci ce a fost de furat s-a cam furat de prin anii '90), salariile au crescut foarte mult in ultimii ani, foamete nu prea mai e. SI plus de asta, omul nu mai lucreaza la intreprinderile de stat; deci salariului e dat de patron; nu de Tariceanu sau de Basescu. Iar oamenii constientizeaza asta. Si serviciile secrete internationale ostile Romaniei si-au cam pierdut din valoare :)))
UDMR-ul si el... caci de 18 ani au aceiasi politica(ce-i drept ostila Romaniei), dar Ardealul e totusi al Romaniei. Pana si Tinutul Secuiesc... Problema nationala a Romaniei este si a fost Basarabia. Pentru care Vadim nu face nimic.
Nici mesajele anti NATO sau UE nu mai tin. Caci , de cand romanul a intrat in NATO sau UE o duce mult-mult mai bine. Ma rog, personal nu cred ca datorita acestor integrari. Dar romanul asa percepe.
Lumea s-a cam plictisit de politica. In 2 ani au avut loc 3 alegeri : referendum, europarlamentare, locale. Deci lumea e plictisita de politca. Ori, in situatii d-astea mai bine taci decat sa te apuci sa jignesti in stanga si in dreapta.
Asa ca scaderea PRM e clara. E posibil sa dispara acest partid. Din Parlament ma refer.

PS : Lumea a inceput sa se plictisasca si de Basescu. Si d-aia... m-as incumeta sa prezic de acum viitorul guvern : PSD-PNL-PUR. Poate si cu un sprijin UDMR(dar fara ca acestia sa mai faca partte din guvern).


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00610 sec.