Ziua Logo
  02:21, joi, 4 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-03-31
elrodust (...@gmx.de, IP: 80.135.209...)
2007-03-31 13:47
smecher, dl boc!

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2007-03-31 15:23
Dl Boc smecher ?!

Nu-i smecher deloc , daca ar fi fost o leaca smecher ar fi gasit altceva de spus la chestiile din ultimul timp , nu parole de doi bani pe care nu le mai pot crede nici curcile .
Afirmatiile dinsului sunt in totala contradictie cu faptele .
Iote de un par ezamplu ar fi putut sa spuna ca ...
Ia stai asa , da de ce sa-i dau io idei neispravitului ?!
Sa si le caute singur daca il duce capul .
Cum ziceam , nu-i smecher , doar ne crede pe noi suficient de prosti sa cascam gura la ce zice dinsul si ai lui feseni pedei in loc sa cascam ochii la ce face dinsul si ai lui fesenei pedei .
Acuma ce-i drept la unii inca prinde , n'asa?

alex123 din paris (...@yahoo.com, IP: 82.238.39...)
2007-03-31 20:35
Re: smecher, dl boc!

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2007-03-31 23:06
Nu ma duce mintea si pace .


Nu's cum dracu de nu ma duce pe mine mintea sa inteleg simpatizantii asita ai PNL care-i tot ridica osanale mascariciului de la Cotroceni si feseneilor pedei care n-au alt gind , n-au alta treaba , cel putin de doi ani jumatate incoace , decit sa sape pentru stergerea partidului liberalilor din istoria tarii asteia ?!
Tot asa mai era unul p'acilea , vaz ca l-au retras de ceva timp , care poarta insigne liberale in piept , plateste cotizatii la penetzei , da injura de mama focului la ei si il ridica in slavi pe Ba'secu asta cu ai lui pedei fesenei .
Pai cind zici taranist sau liberal zici automat fara sa fie nevoie sa mai si pronunti antifesenel ... antifesenel fie el pedel sau pesedel , n'asa?
Io spui treaba asta de foarte lunga vreme , le-am spus-o si multora din sefii liberali ... mai baieti nu o sa faceti pureci cu neispravitii de fesenei pedei .
Unii mi-au dat dreptate , altii au crezut ca ... tot ce zboara se maninca , n'asa?
Iote rezultatul !
Apoi sa-i acuzi pe liberali de aliante cu feseneii pesedei , iar mi se pare o mare prostie ...
Liberalii doar se folosesc de sprijinul conjunctural pe care il pot primi de la feseneii pesedei ( sa stam totusi sa vedem , nimic nu-i sigur cu hahalerele astea ) si nici nu au alta cale de urmat . Continuarea asa zisei aliante cu feseneii pedei este extrem de toxica si o sa duca la distrugerea totala a liberalilor . Iata de ce acestia sunt obligati sa-si urmeze calea si sa-si asume riscurile . Aici este pusa in joc supravietuirea partidului liberal . Orice cetatean cu scaun la cap din tara asta ar trebui sa inteleaga ca victoria feseneilor pedei o sa duca la fesenizarea completa si definitiva a Romaniei .
Supravietuind liberalii ne mai lasa totusi posibilitatea de a ne agata de o minima speranta.

alex123 din paris (...@yahoo.com, IP: 82.238.39...)
2007-04-01 02:46
lui Gili : "Nu's cum dracu de nu ma duce pe mine mintea..."

Tu sti mai bine.

Eu raspundeam altcuiva si ziceam ca PNL-ul e mai aproape ca docrina, ca practica si ca scopuri politice de PD-ul actual decat de PSD.
Si eu am gustul amar a ceea ce Basescu a facut cu Conventia Democratica. Dar oamenii se schimba, se mai coc la minte, isi dau seama ca au gresit, iar eu cred ca Base a invatat lectia. Ceea ce face el acum nu a mai facut niciun presedinte roman, iar Tariceanu ar fi trebuit sa lucreze impreuna cu el si nu impotriva lui. Nu uita ca au plecat impreuna la drum, iar Base s-a suparat cand el i-a cerut un favor pentru Patriciu (care deja vruia o alianta PNL-PSD ; ori PSD este un rechin care a inghitit deja un partid istoric tocmai din cauza slabiciunii si a prostiei lui Atanasiu). Astia au nostalgia partidului unic in sange ; abia peste trei generatii se vor curati de ea si vor putea (sper) sa devina democrati. Eu cred ca PD-ul, chiar daca s-a rupt din FSN, este altceva decat PCR-PSD.
Ce ma mira tare e ca tu zici ca alianta PNL cu feseneii pedisti e rea, dar ridici in slavi alianta cu feseneii PCR-PSD-isti. Sa fim seriosi; daca ai chef sa sari din lac in put(a) nu ai decat sa o faci singur ; gasesti tu o cale.
Speranta noastra nu e numai la liberali, cum ea nu e numai la PD, ea este la partidele de centru si dreapta, excluzand orice partid de extrema dreapta sau cu veleitati fasciste sau antiumane.

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2007-04-01 07:35
Raspuns ...

Acuma ce-i drept nici io nu-ti dam raspuns lui talica , numa ... ceam si io ca prostu acolo ceva , n'asa?
Da acuma daca tot ne-am prins in vorbe nu's ce te face sa crezi ca io as ridica in slavi fro aleanta ceva cu pesedeii , de ca care aleanta ie vorba ?!
Faptul ca pesedeii pot sa voteze un guvern minoritar liberal nu presupune nicio aleanta , ci doar ca liberalii si pesedeii au enteres sa nu se faa la moment alegei precipitate , n'asa?
Pai d'acilea pina la aleanta ... ohohohooo , ie oarce de mers ...
Cit despre a denatura relatiunea dintre Basica si premier ... vaz ca le intorci ca la Ploiesti.
Pai vericule mascariciul asta i-a pus gind rau din prima clipa pui Tariceanu , vroia alegeri , ca de altfel si acum cu unicul scop de a-l schimba din functie , de a-l pune pe draga Stolo si a varsa partidul liberalilor la pedei, n'asa?
Hai sa nu le sucim taman pe dos ca nu suntem pe strada la prapaganda de doi bani ... si nici veniti cu pluta sau pe conducta ceea de apa calda ...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01076 sec.