Ziua Logo
  13:18, joi, 4 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Alegeri SUA

2008-11-05
Joseph Fouche din Luxembourg (...@gmail.com, IP: 86.121.237...)
2008-11-05 10:33
Dumnezeu sa apere America si pe noi !

Am schimbat nitel mesajul, dupa parerea ea cred ca este mai mult decat necesar.
Am asistat in acest 4 noiembrie 2008 la succesul unui plan de umilire a Americii ticluit cu multi ani inainte, instalarea unui musulman la carma acestei tari.
In fapt, trecerea lui Obama de la credinta musulmana la alta credinta n-a fost decat parte a aceluiasi plan de mistificare a personalitatii acestuia, lipirea unei noi etichete peste una care deja incepuse sa fie perceputa in mase ca un stigmat datorita numeroaselor atacuri teroriste incepute si executate de musulmani.
Este greu de crezut ca un musulman renunta atat de usor la credinta lui, cazurile sunt extrem de rare si din contra, migratia este inversa, trecerea de la alte credinte la islamism este mult mai frecventa.
Eu unul nu pun nici o baza pe un individ care-si leapada credinta de buna voie.
La Obama insa a fost ceva premeditat iar miscarea a fost gandita bine de staff-ul care l-a propulsat si sustinut pe acesta in cariera profesionala si politica.
Noul presedinte american vorbea de schimbare.
Cred ca schimbarea va fi una extrem de dureroasa mai ales prin cum va fi perceputa America odata cu aceasta alegere.
Trupele americane vor fi retrase din Irak si din Afganistan iar aceste retrageri vor fi anuntate ca o infrangere a Americii de catre victorioasele mase islamiste si trambitate ca atare la fel cum s-a intamplat si dupa Vietnam.
Vom asista la o rasturnare a politicii rasiale si vom asista la un rasism invers de genul aceluia care a existat in Haiti, albii americani nemaivand voie nici macar sa ridice ochii spre un negru pentru a nu fi catalogati ca rasisti.
Va fi cumva o situatie de genul celei existente acum in Romania cu tiganii care reclama numai drepturi dar fara sa accepte ca trebuie sa aiba si obligatii sau indatoriri.
Nu am nimic cu culoarea lui Obama, accept un negru ca presedinte dar doar daca acesta ar fi fost un urmas al unor sclavi traitori in America de sute de ani si nu fiul unei femei care a gasit satisfactii sexuale in bratele unor barbati de alta culoare de pe alte continente, cum de altfel as accepta si un presedinte indian american pe care l-ar chema John J. Crazy Horse.
Turnurile Gemene sunt un nimic absolut in fata acestui plan conceput, pus in scena si finalizat in creuzetele islamiste, o miscare absolut geniala si care este doar un capitol de inceput din planul global de stapanire a lumii de catre musulmani asa cum este prevazut in Coran.

Sa ne rugam deci.
Dumnezeu sa apere America si pe noi toti ceilalti in fata ofensivei islamiste.



« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00706 sec.