Ziua Logo
  09:35, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Timp liber

2009-10-24
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.77.23...)
2009-10-23 22:15
Simplist, Mihaelo, prea simplist

Articolele Mihaelei au inceput sa aibe un iz de probleme tip Gheba. Scurte si la obect. ,,O locomotiva a pornit din orasul X si a ajuns in orasul Y in doua ore mergind cu o viteza de 50 de km pe ora. Cite persoane erau in tren ?" Culmea e ca tot Mihaela raspunde si la intrebare : FUUUUGI !

Fii serioasa, complexato !

Mihaela Carlan (...@yahoo.com, IP: 92.86.67...)
2009-10-24 12:17
Re: Simplist, Mihaelo, prea simplist

La 2009-10-23 22:15:42, CALUGARU a scris:

> Articolele Mihaelei au inceput sa aibe un iz de probleme tip Gheba.
> Scurte si la obect. ,,O locomotiva a pornit din orasul X si a ajuns
> in orasul Y in doua ore mergind cu o viteza de 50 de km pe ora. Cite
> persoane erau in tren ?" Culmea e ca tot Mihaela raspunde si la
> intrebare : FUUUUGI !
>
> Fii serioasa, complexato !
>
Sari din nou gardul, dar am constatat azi ca articolul a fost taiat. El arata asa.

Povestea unei tinere amante

Povestea unei tinere amante

A fost odat`, dar nu ca niciodat` din p`cate, o femeie frumoas` [i de[teapt`, dar mult prea t=n`r` pentru ceea ce avea s` tr`iasc` la doar 21 de ani. Atunci s-a nt=mplat ca, departe de cas`, unde o purtase meritoria ei dedica]ie pentru studiu, s` nt=lneasc` un b`rbat curtenitor, mai matur [i chiar serios am putea spune, dac` n-ar fi avut [i un mic defect: era pu]in nsurat. Pu]in, pentru c` departe de cas` [i el, deci [i de nevast`, a pus tunurile seduc]iei pe t=n`ra domni[oar`, recit=ndu-i bine-cunoscutele pove[ti despre mariajul nefericit, pe cale s` se desfac` din pricina multelor nepotriviri de caracter, confirmate, culmea, chiar cu prilejul prospetei cuno[tin]e. {i fata noastr` s-a ndr`gostit lulea, a crezut n pove[tile lui (exact asta e ordinea), a l`sat naibii statutul de fat` liber` s` aib` rela]ia decent` pe care o merita din plin [i a trecut la cel de amant`, pentru care nu se prea g`sesc nici scuze [i nici n]elegere. Fiindc` naivitatea nu este o scuz` [i nici m`car dragostea c=teodat` nu poate fi.
Au ap`rut fire[te primele neconcordan]e [i primele suferin]e, iar acum, frumoasa [i de[teapta e plin` de fr`m=nt`ri care ar fi trebuit s`-i r`m=n` str`ine, ntunecat`, c=nd ar fi trebuit s` str`luceasc`, neputincioas` [i nefericit`, prins` n capcana unei pove[ti de iubire pline de minciuni, ascunzi[uri [i la[it`]i. Am ncercat s`-i spun c` trebuie s` renun]e ea, indiferent de ce i se [opte[te n clipele de tandre]e. A refuzat ideea, de[i aflase deja c` toat` magia dispare c=nd i se face semn s` tac` dac` sun` so]ia, c` toate promisiunile se evapor` c=nd vin s`rb`torile de familie, c` b`rbatul puternic devine copil prins cu m=]a n sac c=nd e suspectat de infidelitate. Pe care o neag` chiar sub nasul amantei, care ascult` siderat` cum i este anulat` existen]a. Fat` drag`, acela[i sfat: FUUUGI! Nu mai fi complice la o dubl` nefericire: a ta [i a ei. Numai lui i e bine.
Un g=nd bun [i pe cur=nd.

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 99.17.38...)
2009-10-24 17:17
Re: Simplist, Mihaelo, prea simplist

La 2009-10-24 12:17:36, Mihaela Carlan a scris:



Sari din nou gardul, dar am constatat azi ca articolul a fost taiat. El arata asa.


_________



Sar gardul pt. ca ma provoci. In fond, nu de-asta scrii tu articole la ziar ?, ca noi sa sarim gardul experientelor si agindurilor noastre si sa luam atitudine pro sau contra ?, atitudini din care, sociologic speaking, tu sa poti sa te lauzi la sedintele de redactie ca ai pus tara pe foc cu ,,problemele" tale sentimentale propuse prostimii care au un impact nemaipomenit ... mincaaaa-ti-as !

Sa-ti spun drept, nu am timp sa dezvolt ceea ce as dori sa-ti spun; trebuie sa ies din cas ain trei minute. (n-am timp nici sa corectez teGstu') Dar, iti spun un lucru : iubirea !, iubirea adevarata, nu cea plasmuita in mintea mihaieleasca, nu cunoaste limite, nu cunoaste situatii mai mult sau mai putin incurcate, ci ?, loveste fara nici un fel de selectie sau conjunctura. Si nu am sa ma refer la exemplul meu personal sau al altuia, care, fiind niste exemple de oameni marunti, inregimentati, anonimi si care pot fi repede pusi pe cruce sau la gard, am sa-ti dau un exemplu teribil de complicat, cel al Annei si al Voronsky. Ar fi o tema buna de studiat si de mestecat pentru acest ,,uechend", si asa poate ca ai sa intelegi mai bine de ce artecolu' tau e banal, insipid, incolor, neconvingator.

Pa, tu, si pe curind !

calator (...@yahoo.com, IP: 141.76.45...)
2009-10-24 17:47
Re: Simplist, Mihaelo, prea simplist...pai, dna Mihaela,


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00644 sec.