Ziua Logo
  08:26, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-10-23
Spargel (...@yahoo.de, IP: 77.232.83...)
2007-10-22 23:21
Domnule Stolnici ce-i si cu "Constitutia" asta?

Va citez domnule

A) "Saptamana trecuta, se pare ca sefii statelor UE au ajuns la un acord privind Constitutia Europeana,"
D-le nu -i bagati pe guzganii aia de la UE in incurcaturi, ca ii loveste panica iarasi!! Ca sa fie CONSTITUTIE domnule, trebuie VOTATA de toate popoarele. Sau cum facem acum, "-Dai in...de bobor. Daca nu iese votul cum vrem la Stabime, renuntzam la vot si "hranim gasca" sa-i marim ficatu' artificial", nespa? Povestea 332 translatata la UE.

B) "... prin eliminarea unor imperfectiuni si a unor prevederi deranjante pentru unii" Pentru unii pe care-i sustineti si DVS si care v-au facut Chevalier dar acum le stati cu teoria asta in cale si va vor impinge in shantz ca pe-o masina abandonata, daca le zgariatzi INTERESELE. Ca pe cine mai intereseaza logica si democratia la UE?..

C) "ca si prin renuntarea la principiul unanimitatii in cazul voturilor pentru decizii importante" sa iese cum vrea Tony Blair & Co (Co = Merckel si Sarkozy) iar polonezii sa pazeasca conducta ruseasca FARA mancare de la stapan, nu ajunge ca au onoarea sa le faca un hatir domnilor zionisti? :-) Partea are si o latura BUNA, cand o intra ILiushinul in umbra Turciei, nu pot hotari 5 milioane peste 80 de milioane nemtzesti.

D-le Stolnici toata Europa asta este o bashcalie asemanatoare cu colectivizarea fortzata, asa ca nu stiu ce ne tot explicati ce se-ntampla, ca vedem si noi. Nu-i asa de mult de atunci ca mai eram prin lanurile CAP de Sf Dumitru si culegeam stiuletii lui Ceausescu. D'aia ne si vine cumva cunoscut filmu' asta cu UE.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00568 sec.