Ziua Logo
  22:38, vineri, 5 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-09-30
scorillo decebal (...@yahoo.com, IP: 87.1.8...)
2009-09-29 23:22
al doilea visator

Al doilea visator care "ridica manusa" este cel care se grabea sa-l felicite fuguta pe Emil Constantinescu pentru alegerea in functia de presedinte. De ce? pentru ca asa sunt oportunistii. Este singura lor sansa de a-si pastra scaunul.
In rest, vise si promisiuni fara acoperire, luate din documentele "de partid".
Domnul Geoana uita ca a fost vicepresedinte al CSAT, ca este presedinte al Senatului si ca parlamentarii partidului domniei-sale au votat bugetul (cu rectificarile ulterioare) in forma actuala. Domnul Geoana da impresia ca s-a intors acum cinci minute din America si ca habar nu are de realitatile tarii si implicit ale armatei. Sunt dispus sa fac un pariu cu cititorii si cu autorul acestui articol, insa voi indrazni sa-l devoalez cand va fi cazul. Si voi recunoaste cu sinceritate daca m-am inselat.
In rest, cuvinte scrijelite intr-un lemn prea dur, plasate sub un preambul care denota foarte clar atitudinea ziarului "Ziua". Pentru ca ce treaba are Stanisoara cu povestea pe care ati lungit-o precum o peltea, atata vreme cat scrisoarea generalului Olaru se adreseaza candidatilor la presedintie?
Pe mine, sincer, nici acest candidat nu m-a convins ca are solutii pentru armata, atat timp cat a avut parghii in mana, pe care nu le-a folosit. Mai mult decat atat, domnul general Olaru nu afacut niciun sacrificiu care merita sa i se ridice o statuie. A iesit la pensie atunci cand se auzea ca nu se vor mai da salarii compensatorii si nu se vor mai calcula pensiile militarilor dupa legea curenta. Adica a dat bir cu fugitii, alegand sa "lupte" pe colturi de ziar, decat sa-si faca treaba. Iar daca vorbim de capacitatea profesionala a exaltatului domn Olaru, intrebati pe cei care cunosc daca numele Zete, Maier sau Coscodaru le spun ceva. Cu asemena subordonati, poti sa comanzi ce armata vrei tu.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00615 sec.