Ziua Logo
  20:00, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-09-12
Mona G. din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 188.25.186...)
2009-09-12 10:38
ARTICOL

cU SUPERBIE VA ANUNT,IN LIMBA ROMANA LITERARA,ca madame Pivniceru(tiza mea!) nu este presedinta CSM ci a Asociatiei Magistratilor si nu inteleg de ce a luat cuvantul in CSM pt.ca putea participa doar ca observator,functia sa nefacand parte din CSM.Si apoi,la veniturile pe care le are anual(2 miliarde de lei vechi!) putea sa-si permita si sa-l scuipe pe Presedintele tarii.De altfel ca si ceilalti:Viorica Costiniu-2 miliarde,Lidia Barbulescu-4 miliarde,Lupascu-2 miliarde.Nu stiu cum nu le este rtusine ca pe langa ca CSM nu-si face treaba pt. care a fost constituit mai sunt si nesimtit de obraznici!Dar la banii lor si la faptul ca nimeni nu-i poate controla si-au putut permite sa instaureze DICTATURA magistratilor!

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2009-09-12 18:44
Re: ARTICOL

La 2009-09-12 10:38:43, Mona G. a scris:

> cU SUPERBIE VA ANUNT,IN LIMBA ROMANA LITERARA,ca madame Pivniceru(tiza
> mea!) nu este presedinta CSM ci a Asociatiei Magistratilor si nu
> inteleg de ce a luat cuvantul in CSM pt.ca putea participa doar ca
> observator,functia sa nefacand parte din CSM.

Aha, carevasazica ca analistul Grosan bacs iar a fost prins cu cioarecii pe vine! Carevasazica ca marele analist Grosan bacs face analize pe baza de ce a zis o Pivnicera iesita de la beci cam cramuita ca la Bolta rece acolo unde nici macar nu avea dreptul de a-si deschide pliskul. De ce oare analistul ascunde aceasta mika anomalie supt stralucitoarea domniei sale chelie?
Pai daca Consiliul asta Zuparem da voie la oricine sa sa vorbeaska cind legea zice ca are dreptul sa taceaska, se dovedeste inka o data ca peshtilii giustitiei rumanesti de la capul acestuia se impute.
Maghistratii astia zuparemi sunt magistral de aerieni. Si cind te gindesti ca vor soplemente de parale pentru creirilii lor confidential de stresate de atita munka pe apukate. As dori sa vad daca Casa Spalarii Magariilor o movibileste pe inamovibila care buna de beci este.




« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00658 sec.