Ziua Logo
  15:24, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-08-28
Romanian Museum din USA (...@romanianculture.us, IP: 96.235.179...)
2009-08-28 00:33
Deci, societatea civica CIVILA si... tacere....???

Ciudat cum la un articol atit de important/relevant despre STAREA NATIUNII ROMANE - grava - asa cum o vede un ziarist talentat si dotat cum e Cristian Unteanu - (articol bine scris- as zice briliant..cu o singura scapare : indiferenta nu e o formula noua..si e de preferat tacerea care .. sa anunte ceva.. )

- unii se gasesc sa-l atace tot si iarasi pe Sorin Rosca Stanescu ( adica nu e unde dai si unde crapa ci sa planuiesti bine lovitura sub centura , nu-i asa, caci tacerea cum o vor dansii de 20 de ani nu e inca asigurata , nu-i asa? ? )

dar la un mod la care ar vrea sa para netendentiosi -adica folosind citatele altora..chipurile "obiectivi"..In obiectivitatea lor acest mare ziarist roman este doar in tintar si ..in cel mai bun caz , un bun negociator...subintelgindu-se interese personale si vanitate..

Bravo acestor analisti !

Ce definiri de valoare nationala-antinationala ne invata si ne baga pe git ! Mai bine zis, find probabil bine platiti, incearca.. insa fara suflu sau talent, cu trimbite dezacordate....schelalaite

Pai, daca Dl Unteanu, probabil uluit pina la pierderea simturilor auditive..de tacerea "societatii civile" a ajuns sa alunece in absolut.. ...sigur ca trebuia sa existe cineva care sa ne aduca aminte ca TREBUIES A NE TREZIM.. Deci multam "societatii civile" de zeflemea schelalaitoare sa ne aduca aminte ca nu toata clica tace... caci sunt membrii bine organizati, uniti, coordonati, cu functii diferite, bine impartite.. - iar acestia de la comentariul de mai sus probabil ca sunt catelusii epigoni zeflemisti cu misiunea sau ramasi la coada...sau doar nesatisfactuti comparativ cu ceilalti si, deci, inca in cautare de atentie si ..sau disperati ca nu-i mai aude nimeni? - in indiferenta generala..?

.. dupa ce ceilalti , mai isteti sau cu misiuni diferite, si stindu-se cu musca pe caciula - cu vini de la fi necivici si pina la a fi ingropat societatea civica romanesca...AU TACUT ?

Au tacut, am obseravt si eu d eun timp..caci pare ca le -a secat creativitatea - cita creativitate si forta poate sa aibe cineva mutat de pe un pamint pe altul.. si acum si chiar acest pamint romanesc..., incep sa simta dansii, inzestarti cu antene seimice de mare sensibilitate, ca le tremura sub picioare

si, pe de alta parte, vraja presului pare ca se destrama.. ..

Asa ca stau chititi la pinda sa vada daca sustinatorul (ii) de pina acum le va trage presul si sa se pegateasca sa curteze pe altul..

Pacat ca Dl. Sorin Rosca Stanescu se lasa cotropit de sila reactiva la lipsurile padurarului si ii ignora pe sfatuitorii lui - expertii tehnici - si pe cuvintatorii sai zeflemisti - caci dacai i-ar tinti la miez si nu numai la bigudiuri...ar salva poate padurea de parazitii cit mai e timp..si nu au murit copacii buni si puieti buni nu au fost exportati cu toti..si ar intelege ca exact de ziaristi avea nevoie Romania ca sa-si intareasca propria societate CIVICA ...si nu ca ei - observatorii sensibili si/sau patimasi - sa creada ca o pot inlocui...Cu atit mai putin sa-si lase colegii - cei platiti sau cu vanitati de conducatori din umbra - cirtite la radacina unei natii..

UN ziarist bun ..ajuns la sila are nevoie de concediu..atita tot..si iar va fi ce a fost...si MAI MULT...

..Sfatuitorii sarlatani paraziti si zeflemistii cirtite , chiar si pe ALT pres visat Aladin - unde vor fi chiar mai vizibili - nu se pot decit repeta..si atunci chiar ca lumea-i va vedea si se va trezi sa-si apere drepturile, tara, cultura..

Aceasta - Romania LIbera - ne- dorim cam de mult...Oare cei cu 20 de ani sa o fi aminat atita intru viitorul asa cum ni-l doreau ei, fraudatorii de la "Romanialibera.com" (Romania LIbera in Viitor) care si-au si pierdut rabdarea si acum cer ACUM... precum moderatorul inveninat de furie si iesit de sub control de nerabdare de acolo? unde se aciuiesc de un timp membrii ai "societatii necivice rebotezata civila" ..cind in tara cind in afara..CACI SUNT INTERNATIONALI ....deci chiar in America, de, tara libera....si-au gasit cuibul..de atac.. ..

si chipurile nu au nimic cu DIASPORA romana, ni s-a spus, dar ma intreb ce au dansii atunci cu limba romana in America....si

sa ne puna reprezentantii lor in Parlament ?????

Domnule Unteanu, o fi tacere cind esti in redactie in Romania si romanii petrecareti si mari consumatori de concediu ori isi fac petrecerile in privat la casele de la tara..de nu-i auziti..ori sunt prin cine stie ce insule cu pret redus..ca e totusi criza globala..

dar cei care au stirnit-o nu tac...lucreaza..cartitele..

Rodica Perciali



vida clara (...@yahoo.es, IP: 84.126.248...)
2009-08-28 01:15
Re: Deci, societatea civica CIVILA si... tacere....???

Mai nenicule,ai auzit matale de lumea...necuvantatoarelor? Adicatelea oi,boi si alte de-astea care nu cuvanta.
Adica crezi tu ca un bade gheorghe care sade in mijlocul curtii lui,si vorbeste in numele dobitoacelor care stau si-l privesc,rumeganda,vorbeste "in numele lor",sau vorbeste "ca in numele lor"?
Ce nu cuvanta,nu cuvanta,si pace.Daca nu cuvanta,nu cuvanta nici pt mine nici pt tine.
Ce nu e in favoarea mea,nu inseamna ca automat e in favoarea ta.
Doar ce se EXPRIMA,taticu.Iar exprimarea,e libera.Este cea mai de pretz cucerire a omului.Exprimatzi-va!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00727 sec.