Ziua Logo
  15:05, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-07-30
Lexmarkz (...@yahoo.com, IP: 78.97.211...)
2009-07-30 07:51
Liviu2002j

Ai alta parere despre astfel de universitati? Hai sa-ti mai dau un os de ros. Eu consider universitati de catun TOATE universitatile in care se intra pe baza de dosar, fara examen. Ca stim cu totii cam cum se dau notele la licee si la bac. La facultatea la care lucrez eu se da examen de cind ma stiu. Si cu toate astea, avem surpriza an de an sa fie concurenta la admitere si sa avem studenti cu care chiar se poate lucra.
Si apropos de cercetare. Din nou spun ca nu trebuie sa generalizam! Dar am sustinut si sustin in continuare ca evaluarea propunerilor ar trebui facuta blind. Nu cred ca echipa de cercetare este un criteriu atat de important. In fond, la aprobarea unui grant se semneaza un contract. Daca nu esti in stare sa-l respecti, n-ai decat sa dai bnii inapoi!

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 81.12.224...)
2009-07-30 12:19
Re: Liviu2002j

La 2009-07-30 07:51:42, Lexmarkz a scris:

> Ai alta parere despre astfel de universitati? Hai sa-ti mai dau un os
> de ros. Eu consider universitati de catun TOATE universitatile in care
> se intra pe baza de dosar, fara examen. Ca stim cu totii cam cum se
> dau notele la licee si la bac. La facultatea la care lucrez eu se da
> examen de cind ma stiu. Si cu toate astea, avem surpriza an de an sa
> fie concurenta la admitere si sa avem studenti cu care chiar se
> poate lucra.

ATENTIE ca ati scris UNIVERSITATI si nu facultati ! La universitatea d-tra sunt cu siguranta facultati care dau admitere pe baza de dosar ... Deci lucrurile sunt un pic mai complicate si mai incurcate !!! Asa cum scrieti mai jos problema nu ar trebui sa stea in "echipa" ci in REZULTATE !!! Daca aveti o parere atat de proasta despre invatamantul preuniversitar de ce nu faceti ceva sa se primeneasca sistemul de la capatul lui adevarat ?! In comisiile de bacalaureat ati participat vreodata ?!!!

> Si apropos de cercetare. Din nou spun ca nu trebuie sa generalizam!
> Dar am sustinut si sustin in continuare ca evaluarea propunerilor ar
> trebui facuta blind. Nu cred ca echipa de cercetare este un criteriu
> atat de important. In fond, la aprobarea unui grant se semneaza un
> contract. Daca nu esti in stare sa-l respecti, n-ai decat sa dai bnii
> inapoi!
>
In cazul cercetarii TREBUIE GENERALIZAT pentru simplu motiv ca majoritatea proiectelor se dau pe pile si trafic de influenta. In momentul in care sistemul de valori a ajuns "upside down" si cand procentul de smechereli este de peste 80% atunci poti sa generalizezi linistit ca nu gresesti decat cu putin !!! Grav mai este ca, EXACT ASA CUM MENTIONEAZA DOAMNA MINISTRU, la nenorocirea generala contribuie pe lanaga toate "paturile sociale" implicate in universitati si tot felul de institute de cercetare (alea care mai misca cat de cat ...), "fabrici si uzine" impreuna cu capusele lor care subcontracteaza la tot felul de outsideri ... DECI ESTE GENERALA TREABA !!!

Cat priveste treaba cu datul banului inapoi ma faceti "sa ma rad" !!! Cine a dat vreodata bani inapoi statului care i-a dat pe smecherii ?!!! Nici nu se mai poate ca spagile se platesc primele ! Ca la curve !!! Se face un rasol si o compilatie "copy-paste-scan" din tot felul de materiale care au cat de cat legatura cu subiectul (unii sunt in stare sa ia chiar si foi aruncate la gunoi !!!) si ii dau bataie in continuare ca vine "transa" a doua, competitia "urmatoare" ... Si doar nu o sa ia banii toti calicii in loc sa-i ia "ai nostrii" ?!!!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00690 sec.