Ziua Logo
  17:32, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-07-27
Cercul (...@yahoo.com, IP: 79.112.34...)
2009-07-27 20:38
Cate ceva despre afectiunile psihice

Subcategorie a autismului, sindromul Asperger, se pare a fi transmis genetic.
Cuplurile se formeaza pe baza unor insusiri comune. Iata de ce atunci cand se intalnesc ingineri, fizicieni, matematicieni(cu inclinatii spre aceste domenii) si decid o casatorie concentreaza genele care pentru ei poate nu s-au manifestat. Asfel apar copii Asperger. Descrisi ca si "mici profesori" datorita limbajului pretentios, aceste progenituri fara indoiala inteligenti(se desting prin conversatia matura) asigura transmiterea mai departe concentrata a "pericolului" si asigura candva in viitor formarea unor societati tehnocratice.
Spre deosebire de colegii realisti cu tente autiste umanistii tind sa sufere de tulburari maniacale. Acestea sunt vazute ca si probleme mai putin grave se societate si medici, pentru ca ideile sunt impuse de umanistii care acum conduc. Capacitatea de a initia relatii si de a tine discursuri frumoase proprii umanismului sunt conditiile de reusita in societatea contemporana.Aceasta tendinta a parut ca face loc conducerii realistilor(in national socialism si blocul rasaritean) insa a fost reprimata repede.
O alta tulburare interesanta pentru cei ce studiaza evolutia invatamanului si influenta lui asupra societatii este tulburarea schizoida.
Avem aici indivizi reci incapabili de a initia relatii. Sunt f capabili pt ca se pot detasa de prob cotidiene. Aleg profesii solitare unde nu sunt nevoiti a se integra intr-un colectiv. Acesti indivizi evita inclusiv relatiile sexuale si casat si deci nu lasa progenitura.
Iata cateva motive pentru care nu avem o societate a viitorului perfecta. Primii sunt trimisi la vindecare iar a doua categorie nu verifica teoria genei egoiste.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00666 sec.