Ziua Logo
  17:27, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-07-27
Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 188.25.169...)
2009-07-26 23:24
D-le Lexmarkz, d-tra unde activati ?!!!

Poate ca aveti "specializarea" acreditata insa este foarte probabil ca numele universitatii d-tra, cu care va faliti atat de mult in detrimentul universitatilor "din catune", sa fie pe aceasta lista ! Aveti curajul sa o recunoasteti si sa-mi raspundeti sau faceti ca de obicei ?!!!

P.S. Observati ca universitati "cu renume" nu au acreditate specializari la care universitatile "din catune" au primit acreditare !!!

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2009-07-27 04:23
Re: D-le Lexmarkz, d-tra unde activati ?!!!

La 2009-07-26 23:24:07, Liviu2002j a scris:

> Poate ca aveti "specializarea" acreditata insa este foarte probabil ca
> numele universitatii d-tra, cu care va faliti atat de mult in
> detrimentul universitatilor "din catune", sa fie pe aceasta lista !
> Aveti curajul sa o recunoasteti si sa-mi raspundeti sau faceti ca de
> obicei ?!!!
>
> P.S. Observati ca universitati "cu renume" nu au acreditate
> specializari la care universitatile "din catune" au primit acreditare
> !!!
>
Ba Livake, intii si intii deconspireaza-ti apartenenta didactico-pedagojica care este atit de ciocopedica si dupa aia, cu cartile pe masa si cioclopediilii in burta, pune intrebarea de una suta puncte ochite si lovite.
In definitiv, locul tau unde ari tarlaua de menta nu are nici-o importanta deoarece este o mare diferenta socio-iecoonomica-sotzialist-shtitzifika intre aratul mentei si rekoltatul kukuruzului.
Tot asa, ce importanta mai are ce si unde akiveaza altii, ca toate shkolilii supirioare privato-obshteshti ori optshteasko-private tot o privata sunt.
Problema este ca daca caftanul si hrisovul de aptsolvinte gaudeamus igitur al unei shkoli rupte in ciorapi mai trece merge prin vanghelizatul Romanistan iubit, etern si fascinant, ele au pe tarabele internationale o valoare de tzol festiv pentru sperietoarele de ciori, si de hirtie igienica rebutata pentru umblatorii la privata.
Rezultatul va fi ca orice individ mai deshtept va face tot posibilul sa o shtearga cit de timpuriu sa se educe peste hotare si sa zica pa' si pu' la aurea suptmediocritas mitico-mioritica. Drept urmare, in citiva ani Romanistanul va ramine in urma Uzbekistanului, Turkmenistanului, Kirghizstanului si alte stanuri stahanoviste asemanatoare-similare. Si, atunci, Volodea Cioronin si komuistii sai vor putea fi privitzi ca raza care vine de la soare rasare sa faca lumina in catunele de la vest de Prut si pina hat departe aproape de stepa pusta Panonica.
Deh, bai Livake. la trecutu-ti mare - mare viitor.....

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 188.25.169...)
2009-07-27 13:56
Nene Caramache ...

Vezi matale, asta nu intelege d-nul profesor (ca matale Iesti oricum dus si nu mai intelegi nimic !) ... Una-i sa faci o critica corecta si sa propui niste solutii pe baza unor lucruri cat se poate de reale si nenorocite si alta-i sa stai cu curu' pe scaunu' din sufragerie si sa emiti tot felul de elucubratii din putul gandirii !

Solutia cu fugitu' dupa plantatie (total opusa ideii idilice de "bine si frumos" pe care ne-o serveste asproape apoteotic d-nul profesor universitar din punctul dumisale de vedere - marit cu 100% !!!) este exact ca vorba aceea "din lac in put" ! Daca IerEai atat de tare-n clanta si atat de "viteaz" ai fi ramas aici si te-ai fi luptat macar cu d-nul academician Simion ... Numai ca matale - si altii ca matale care emit tot felul de "judecati de valoare" pe acest forum fara sa aiba nici cea mai mica legatura cu realitatea de aici - te bucuri pentru nenorocirea generalizata care se intampla aici pe plantatie (nenorocire amplificata la greu si mentinuta cu ceva fonduri de stapinii LU matale !) si iei totul in batjocura si ras. Daca la varsta LU matale iti mai permiti inca sa faci astfel de lucruri inseamna ca ai cam trecut prin viata asta degeaba ...


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00640 sec.