Ziua Logo
  08:31, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-05-25
Lexmarkz (...@yahoo.com, IP: 193.226.5...)
2009-05-25 08:23
??

Liviu2002j, uneori ai niste comentarii pertinente, dar alteori esti complet deplasat. Ai incercat sa ajungi conf sau prof in ultimii 2-3 ani? Numai asa, de curiozitate, sa vezi cam ce inseamna asta. M-am mai intrebat uneori ce frustrari ai, pentru ca ura ta impotriva a tot ce trece de lector trebuie sa aiba niste radacini psihologice.
Sa revin la articol. Desi educer nu reprezinta aproape nimic, unele dintre cele spuse sunt corecte. Nu toate. Ma intreb de exemplu ce relevanta poate avea o clasificare facuta de cuc, cind din aceasta grupare face parte si graur, o asociatie cu un singur om, dat afara de la o universitate pe care apoi el o evalueaza. Si cred ca nu este un caz singular prin cuc-ul asta. Cam astea sunt minunatele organisme ale societatii civile. Eu cred ca aracis chiar face o treaba serioasa. Cred ca sunt atit de denigrati tocmai pentru ca incet, incet arata fata adevarata a universitatilor de 2 bani crescute peste noapte. Si in final, ma intreb ce reforma se poate face in educatie fara nici un ban. E usor sa arunci cu noroi intr-un sistem care se afla sub limita de supravietuire.

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 81.12.224...)
2009-05-25 14:08
D-le profesor ...

Va straduiti in zadar sa ma jigniti si sa ma denigrati ... Eu am scris foarte clar ca aia care decid sunt "profi" si "confi" ! Daca nu este adevarat aduceti argumente ... Pana si liderii de sindicat sunt facuti "confi" si "profi" de comisii in care isi ofera "credibilitatea" colegi de-ai d-tra !!! De fapt pertinenta comentariilor mele este mai degraba legata de lucrurile pe care vi le-am cerut sa le scrieti aici clar si pe fata dar nu mi-ati raspuns si nici nu cred ca o veti face vreodata ! Este in mod evident mult mai bine sa raspunzi printr-o intrebare sau si mai bine printr-o "aluzie" fina, de profesor universitar ... Eu insa v-am mai raspuns o data la intrebarile d-tra "obsesive" dar din pacate v-am confundat cu d-nul LENIO ... Incerc in zadar sa regasesc acel comentariu sa va trimit link-ul !

Apoi radacini psihologice cred ca au mai degraba "viziunile" d-tra despre universitatile din "catune" ... Ca de fiecare data opuneti aceasta problema si va manifestati chiar violent si cu un limbaj care nu cred ca va face cinste ! Ce "uitati" d-tra insa sunt cele ce vi le-am mai scris: ACELE UNIEVRSITATI AU FOST ACREDITATE DE ARACIS IAR PROFESORII DE ACOLO AU FOST ACREDITATI DE ACELEASI COMISII CARE V-AU ACREDITAT SI PE D-TRA !!! Ceea ce mai "uitati" d-tra sa amintiti sunt conditiile in care faceti acea analogie cu regnul animal ... Cum a fost "dat afara" d-nul Vlaston ?! De ce a fost dat afara d-nul Vlaston ?! Pe d-tra - daca este cazul - cum va da afara ?!!!

Mai scrieti d-tra de fonduri ... Pai pe ce s-au consumat ultimii bani d-le profesor ?! Pe ce dati d-tra bani din contarctele pe care nu ma indoiesc ca le aveti ?! Pe ce se arunca atatia bani ca intr-o mocirla fara fund d-le profesor ?! Cate din contracetele de cercetare facute pe banda in ultimii ani au fost macar citite de cineva ?! D-tra ati citit vreodata vreun contract de cercetare (in afara celor pe care le evaluati !!!) si v-ati folosit de acele rezultate ? Dar colaboratorii d-tra ? Sau d-tra faceti numai cercetare in IT si nu va trebuie suport hard ?!!! Sa fim seriosi d-le profesor ... Nu o fi 100% dar pe undeva in jurul a 80% este o minciuna generalizata si va furati caciulile unii la altii !!! Iar noua ce sa mai vorbim ca ne furati pur si simplu banii si nici macar nu aveti minima forma de respect (chestie de educatie !!!) sa dati cateva explicatii pertinente ... Parca noi nu vedem ce iese din sistemul de educatie ?! Daca suntem slugi "smechere" si ipocriti si ne place sa ne mintim nu inseamna ca realitatea nu este aceasta care este ...

Nu arunca nimeni cu noroi ci pur si simplu va pune in fata o oglida ! Tot gasiti tot felul de scuze dar adevarul este ca oameni nu aveti, nu bani !!! Bani aveti chiar prea multi si ii cheltuiti pe cu totul si cu totul altceva decat imbunatatirea educatiei ... De fapt pe d-tra elevii si studentii au ajuns sa va incurce !!! Daca nu ar exista ei ce bine ar fi, nu-i asa ?! Va bazati pe ipocrizia lor si a printilor lor si pe situatia asta nenorocita in care am ajuns o tara de slugi care trebuie sa faca ce i se dicteaza ... Responsabilitatea d-tra este tocmai ca faceti ce vi se spune fara sa analizati daca este pentru noi romanii, pentru tinerii tarii asteia ... Ati ajuns sa scoateti pe banda rulanta o generatie intreaga de debusolati, de oameni care nu mai stiu ce sa mai creada, care iau drept valori minciuna si smechereala !!! Daca d-tra va pretati sa faceti tot felul de aranjamente cu privire la ceea ce se intampla acolo la d-tra (ca de aceea ati ajuns sa nu mai aveti oameni de valoare !) atunci ce sa le mai cerem tinerilor care sunt niste fiinte neformate, care in d-tra ar trebui sa gaseasca niste adevarate modele ?!

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 81.12.224...)
2009-05-25 15:35
In cautarea zadarnica a link-ului promis ...

... am dat peste un comentariu pe care nu il citisem:

robert72 din bucuresti (...@go2web.ro, IP: 86.121.198...)
2009-05-11 10:46
daca se intampla astea chiar se alege praful

sunt un tip care are 37 de ani si vreo 32 de ani de scoli. nu gresesc. am facut si scoli in paralel. Sunt doctor in stiinte. Si nu lucrez in invatamant. de ce? pentru ca e mizerie si un sistem semimafiot. daca nu se va institui un sistem prin care ministerul sa gestioneze capacitatile (elevi cu succese, profesori cu succese) se va alege praful Succesul sta in oameni si nu in tehnologii. Romania, China si INdia, trei dintre tarile cele mai de succes cas numar de capacitati si genii sufera major la capitolul tehnologie in scoala, dar au capacitati. Romania sufera si la colectarea capacitailor, pentru ca sistemul este asfixiat de prosti care se tem pentru pozitiile lor caldutze. In toti anii mei de scoalal, inclusiv la sfarsitul doctoratului NIMENI de la Minister sau Universitate nu m-a contactat sa imi poropuna ceva, sa lucrez pentru stat. NIMENI !!! Nu e normal. Si cineva trebuie sa plateasca pentru ca in acest fel copiii emigreaza iar aici raman numai necalificatii si vin "expati" care rup pixul in doua si ne conduc.

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.112...)
2009-05-25 18:59
Re: In cautarea zadarnica a link-ului promis ...

La 2009-05-25 15:35:55, Liviu2002j a scris:

> ... am dat peste un comentariu pe care nu il citisem:
>
> robert72 din bucuresti (...@go2web.ro, IP: 86.121.198...)
> 2009-05-11 10:46
> daca se intampla astea chiar se alege praful
>
> sunt un tip care are 37 de ani si vreo 32 de ani de scoli. nu gresesc.
> am facut si scoli in paralel. Sunt doctor in stiinte. Si nu lucrez in
> invatamant. de ce? pentru ca e mizerie si un sistem semimafiot. daca
> nu se va institui un sistem prin care ministerul sa gestioneze
> capacitatile (elevi cu succese, profesori cu succese) se va alege
> praful Succesul sta in oameni si nu in tehnologii. Romania, China si
> INdia, trei dintre tarile cele mai de succes cas numar de capacitati
> si genii sufera major la capitolul tehnologie in scoala, dar au
> capacitati. Romania sufera si la colectarea capacitailor, pentru ca
> sistemul este asfixiat de prosti care se tem pentru pozitiile lor
> caldutze. In toti anii mei de scoalal, inclusiv la sfarsitul
> doctoratului NIMENI de la Minister sau Universitate nu m-a contactat
> sa imi poropuna ceva, sa lucrez pentru stat. NIMENI !!! Nu e normal.
> Si cineva trebuie sa plateasca pentru ca in acest fel copiii
> emigreaza iar aici raman numai necalificatii si vin "expati" care rup
> pixul in doua si ne conduc.
>
>
Asa este ba Livake: Romania are ceva mai mult de 20 de milioane de locuitori, iar China si India au fiecare peste 1.000 de milioane de locuitori, dar numarul geniilor romanesti este mai mare decit al celor din China si India !!!!!!!
Ba genialule Livake, tu esti in toate mintile atunci cind ai venit cu mesajul citat mai sus?!?!?!

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.131...)
2009-05-25 19:15
Re: In cautarea zadarnica a link-ului promis ...

Nene Caramache, mai ia o pauza te rog ca la varsta LU' matale nu se stie ce poate iesi ... Robert nu a scris nicaieri ca numarul geniilor de nationalitate romana i-ar egala pe geniile chinezilor si indienilor luati la un loc ! Matale vezi mereu enorm si simti monstruos ...

De altfel Robert vrea sa sublinieze ceva la care matale nu ai sa ajungi niciodata (vorba lui Petrini din "Cel mai iubit dintre pamanteni") ! Mai mult decat atat confirmi o concluzie de-a dansului cu privire la faptul ca nu in tehnologii sta succesul si reusita ci in oameni (sau cum am mai scris si eu nu in bogatiile subsolului ci in bogatiile creierelor din tara respectiva).

Nene Caramache ai grija de sanatatea LU' matale (nu numai mintala dar in special cea mintala ca la ea se pare ca ai avut mereu probleme si apoi de la o varsta incolo devine si mai complicat ...) si nu te mai ingriji de a altora precum dulaul trecut de a treia tinerete !!!

P.S. Astept in continuare raspunsul d-lui profesor si eventual ajutorul d-lui Lenio cu adresa link-ului aceluia in care l-am confundat cu d-nul Lexmarkz ! Daca mai divaghez pe langa cu nenea Caramache este numai si numai ca sa ma mentin in forma ...

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.131...)
2009-05-25 19:31
Erata ...

La 2009-05-25 19:15:57, Liviu2002j a scris:

> Nene Caramache, mai ia o pauza te rog ca la varsta LU' matale nu se
> stie ce poate iesi ... Robert nu a scris nicaieri ca numarul geniilor
> de nationalitate romana L-ar egala pe CEL AL geniilOL chinezi si indieni
> luati la un loc ! Matale vezi mereu enorm si simti monstruos ...

Am reformulat si nu mi-a iesit acordul ... Acum poti sa bagi din top nene Caramache !!!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00727 sec.