Ziua Logo
  08:16, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-05-19
annia din moreni (...@personal.ro, IP: 89.123.23...)
2007-05-19 16:31
STAPINII INELULUI LUI GYGES- E SIMION, C MUSAT, O SIMONCA, samd


STAPINII INELULUI LUI GYGES CRED CA NIMENI NU II VEDE
Citez:
Am demonstrat anul trecut, in patru numere ale revistei Observator cultural (138, 139, 140 si 142), ca pagini intregi din capitolele semnate de Florina Rogalski sunt copiate aproape cuvant cu cuvant din cartile altor autori. Textele originale si copiile lor au fost puse fata in fata, astfel incat proportiile fraudei sunt evidente pentru orice cititor de buna-credinta. Am incheiat citatul.
Daca asa stau lucrurile, atunci: d-l E.Simion a ramas acelasi comunist care crede ca daca are o inalta are si inelul lui Gyges si-si poate indeplini orice pohta ar pohti, fara sa-l vada nimeni...Jenant.
STAPINII INELULUI LUI GYGES CRED CA POT CENZURA PE ORICINE
Dar cu aceiasi iluzie, ca sunt Stapinii Inelului s-au amagit si Camen Musat si Ovidiu Simonca, cei care l-au cenzurat in fata publicului ani in sir (postrevolutie) pe Paul Goma - nu stiu sa fi aparut in OC vreo prezentare obiectiva a operei marelui scriitor anticomunst (opera sa, doar este scriitor...iar Observatorul se mai numeste si Cultural), vreun interviu luat in exclusivitate asa cum procedeaza OCultural cu alti autori cu mult mai putin talentati ....In plus, de cind cu scandalul provocat de publicarea ultimei lucrari a lui Paul Goma, respectiv Saptamana Rosie, domniile lor, s-au lepadat pe fata de un scriitor pe care nu-l pot egala oricita maculatura ar scrie dumnealor, fara o analiza atenta a afirmatiilor din Saptamana Rosie, sub pretextul ca acesta ar fi negationist si antisemit.
Antisemit, inseamna in mod obisnuit ura fata de evrei. Doar o mica observatie: ce antisemit.- om care ar uri evreii- s-ar casatori cu o fiica a poporului evreu (linga care traieste si azi fiindu-si unul altuia sprijin), ce antisemit este acela care isi doreste si are copii evrei dupa mama?
Toti am vazut aceasta cenzurare a lui Paul Goma efectuata de Carmen Musat si Ovidiu Simonca si inca altii...altii care cred ca sunt stapinii Inelului lui Gyges, ca si E.Simion, (daca acest plagiat reclamat aici este real).
STAPINII INELULUI LUI GYGES CRED CA POT MANIPULA
Citez iar:
plagiatul este asumat, patronat si legitimat in mod tacit de catre toti cei implicate, am incheiat citatul.
Din ce spuneti, reiese insa unalt fapt: manualul a fost respins Nu din pricina cantitatii si calitatii informatiei, ci din pricina plagiatului acestei informatii, ceea ce este cu totul si cu totul altceva!
Si mai inseamna ceva: inseamna ca materialul prezentat noua de E. Simion este manipulare...MANIPULARE, caci din el nu reiese ca manualul de clasa a XIIa a fost respins datorita plagiatului, ci datorita informatiei oferite... Rusinos.
Ce trist: aruncarea unor acuze nemeritate asupra scriitorului Paul Goma...tot manipulare este.

STAPINII INELULUI LUI GYGES CRED CA NIMENI NU–I VEDE CA NU SUNT CAPABILI SA FACA UN MANUAL MAI BOGAT IN INFORMATIE DECIT UNUL PLAGIAT...
Citez:
Contactata pe 6 octombrie a.c., Compania de librarii a Municipiului Bucuresti a confirmat ca Editura Corint a onorat toate comenzile trimise de librariile din Bucuresti la inceputul lunii septembrie. Asadar este vorba despre un tiraj nou al manualului plagiat.Am incheiat citatul.
Da, este adevarat, este un nou tiraj al manualului plagiat. Dar faptul ca acest manual s-a epuizat deja, arata clar ca un alt manual alternativ la fel de bun sub aspectul informatiei oferite, nu exista. Cei care l-au achizitionat, au preferat probabil sa aiba un manual cit mai bun si, banuiesc, la ore era indreptata plagierea..Banuiesc, profesorii care stiau de plagiat, spuneau numele corect al autorului textului studiat, fiti siguri de asta, un professor bine informat nu tine informatia doar pentru el. Ce au facut acei profesori care nu au stiut...asta da intrebare.
Dar: de ce nu a fost posibil sa apara un manual mai bun decit acesta? Nu cumva criteriul bogatiei in informatie a cenzurat posibilele manuale mai bune?
CONCLUZIE: MONITORIZAREA TUTUROR ACELORA CARE FAC MANUALELE COPIILOR NOSTRI, CA SI A CELOR CE HOTARASC CARE ANUME MATERIE SE MAI STUDIAZA SI CARE NU, SE IMPUNE.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00739 sec.