Ziua Logo
  23:53, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2009-05-12
M_D_L (...@email.ro, IP: 79.117.138...)
2009-05-11 22:16
Astea sunt tampenii din mintea lui Miclea

Halul in care se afla invatamantul acum, i se datoreaza si lui.
Basescu nu are unul mai destept sa-l intrebe cum vine treaba cu invatamantul, sau e ordin din afara tarii sa dezorganizeze tot ? Sa ceara parerea unor oameni care au condus unitati economice mari si care gandesc practic, nu cu papagali din astia se rezolva treburile. De fapt Miclea este o prelungire a lui Andrei Marga, care n-a facut altceva decat sa scoata din orele de matematica si fizica, sa scoata examenele, sa dea liber la plagiate si doctorate.

Si ce sa facem acum cu marile familii care deja ocupa catedre intregi, cu copiii care au mostenit catedra de la parintii lor ? Dar aia care au plagiat si sunt deja profesori, vor pati ceva ?

Sau cum te poate evalua studentul ? Are studii mai mari ca profesorul ? Ce sa facem acum, sa le dam numai note mari ca sa ne punem bine cu ei ? Sugerez ca alaturi de studenti sa fie si gagicile lor, sa-si dea si ele cu parerea.

Iar cu masteratele cum va fi ? Masterat cu floricele, cu aroma de capsuni, masterat sec sau demi-sec ?

Miclea asta e dus cu pluta. Nu a trait viata reala, e un papagal care crede ca productia de bunuri materiale se face cu filosofia lui. Trebuie consultat in primul rand patronatul din sectorul productiv, pentru ca acolo e nevoie de forta de munca calificata (nu Becali, ca asta se consulta la randul lui cu bodigarzii si boxerii lui).

Cercul (...@yahoo.com, IP: 79.112.34...)
2009-05-12 20:26
Evaluarea

M_D_L cadrele didactice sunt evaluate periodic de studenti cu note de la 0 la 5 ca la maica Rusia. E o aplicatie biunivoca care ar trebui sa te multumeasca intrebandu-ti si profesorul de istorie daca nu a fost mostenire de la universitatile medievale occidentale (dar de la un absolvent de liceu industrial nu se cere)


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00673 sec.