Ziua Logo
  23:45, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-05-12
M_D_L (...@email.ro, IP: 79.117.152...)
2009-05-12 12:37
Prea multa teorie pentru o gainarie

Dar ca toata tara asta a fost furata, nu se spune nimic. Mare lucru ca a furat aia niste fier vechi, care oricum ruginea in pamant. Cine stie ce plutonier major a luat o prima, pentru ca a prins "hotul". In felul asta ne-am "curatat" de pacate si mergem spre progres si belsug. Daca ar fi furat calea ferata, de pe linie, atunci trebuia pedepsita pentru ca punea siguranta circulatiei in pericol, dar daca a furat din curtea unei intreprinderi unde si-au batut joc de utilaje si le-au scos in ploaie, atunci nu vad motivul de arestare. De la combinatele chimice s-a furat tot inoxul, zeci de kilograme de platina de la catalizatori, reactivi scumpi si aparatura. Avioanele de vanatoare fabricate la Craiova au fost distruse si date unor tigani (aflati pe mana cu politia si autoritatile) care le-au dus pe un teren de langa Slatina, de ziceai ca e aeroport acolo. S-a facut jaf mare in tara asta si politaii astia ingrasati se iau de niste amarati care traiesc de pe o zi pe alta, adunand fier vechi.
Si "investitorii" de la Ford, care au cumparat uzina de automobile de la Craiova, au carat tot inoxul si toate utilajele in Germania. Putem sa-i acuzam de furt si sa-i bagam la puscarie ? Ar putea foarte bine sa zica ca e criza economica si sa nu mai vina cu nimic in loc, sa ne lase cu halele de productie goale

Ni s-au dat niste legi care pedepsesc aspru infractiunile marunte, dar marii infractori sunt intangibili. Sunt legi tampite, elaborate de tampitii din Parlament si aplicate mecanic de tampitii din completele de judecata.

Cercul (...@yahoo.com, IP: 79.112.34...)
2009-05-12 20:05
Pe mine

Ma deranjeaza altceva. Cand legile date de juristi impiedeca buna functionare a activitatii realistilor. Avize de mediu se cer da pentru orice activitate nevinovata chiar si un laborator.
M_D_L sa stii ca nu este inoxul cel mai valoros material pentru constructia de masini. Acum si daca s-ar gasi un harnicut care sa stranga si sa valorifice transformatoare aruncate, tevi de plumb de la instalatii, tot ce-ti trece prin cap tot ar avea nevoie de aparatura pentru procesarea lor.
Am de mult ideea unui laborator si cred ca nu ar fi necesara alimentarea de la groapa de gunoi a industriei romanesti. Tu M_D_L ce spui de o mica linie de productie? Esti gata sa aplici tu insuti ceea ce-i inveti pe altii? M-ar interesa...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00609 sec.