Ziua Logo
  18:53, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-05-12
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2007-05-13 01:23
Cautam binele semenilor nostri, noi putem astepta recompensa proportional cu binele facut

Ma gandesc ca exista o legatura cu Toma pentru ca originea rromilor este in India. Si pentru ca apostolul Toma a evanghelizat acolo, probabil ca mai avea ceva de completat, de invatat sa fie umil in aceasta viata, si de-aia s-a reincarnat in rrom ce provine din India. Intr-o lectura a lui Cayce vorbea de o tanara din America ce era reincarnarea Sfintei franceze Ioana D’Arc (care avea inspiratia divina si a condus armata franceza de I-a invins pe englezi in razboiul de 100 de ani), si care de data asta ii cam placea sa schimbe barbatii. Deci mai au si sfintii cate ceva de lucrat la caracter.
dupa ce am auzit niste profesori universitari americani intr-o emisiune despre religie, spunand ca Apostolul Toma scria in evanghelia sa ca Imparatia lui Dumnezeu este ceva spre care trebuie sa lucram si sa facem sacrificii caci nu va pica mura-n gura, am scris ca mi se pare corect. Si cum orice lucru spus naste ceva asemanator, se vede ca dupa asta m-a condus Dumnezeu de am intrat in legatura cu el. Nu vom manifesta in viata decat ceeea ce credem.
Mi-am mai scris si parerea ca Ion Iliescu s-ar putea sa fie reincarnarea lui Ioan Botezatorul intrucat a venit sa dea drumul la botezuri dupa revolutie, dar cum zicea si acest sfant, "dupa mine va veni unul caruia nu sunt vrednic nici sa-i inchei sireturile." se referea la Iisus, care de data asta nu va mai veni ca reincarnare, ci cu toata gloria sus pe cer.
De subliniat ca nicio crestere materiala nu se poate realiza fara cresterea spirituala. Fiul lui Toma mi-a povestiti cum tatal lui i-a scris o scrisoare de sustinere presedintelui Ion Iliescu prin 1990, in care se plangea de greutati si ca n-are casa pentru cei cinci copii, astfel ca presedintele s-a indurat de el si i-a dat un apartament de vreo 4 camere chair in spate la Intercontinental. Dar cu asta nu s-a rezolvat problema, caci dupa cativa ani l-a vandut si a cumparat ceva mai mic iar restul de bani i-a cheltuit pe ce nu trebuia, apoi a vandut-o si pe-aia si s-au trezit intr-o cocioaba care s-a daramat la inundatii.
Si eu am facut greseala de a da o gramada de bani rudelor fara nicio conditionare de ordin spiritual, astfel ca dupa un timp m-au tratat de dusman, nici pomenela de recunostiinta.
Oamenii trebuie mai intai hraniti spiritual si apoi material. Altfel nu vor avea nici un Dumnezeu si se vor intoarce impotriva ta si chiar a lor insi-le, nestiind sa deosebeasca binele de rau si umflandu--se in pene ca ei ar fi facut asta oricum.
Am mai identificat si alte cateva personaje biblice reincarnate printre romani- intre care Printul Paul ar putea fi Apostolul Paul.
Cred ca au sarcina de a realiza in Romania Imparatia lui Dumnezeu si a pregati calea pentru a doua venire a Lui Iisus.
DAr, cum zic lecturile lui Cayce, "Usa spre Imparatia Tatalui este prin viata, Spiritul vietii, manifestat in Constiinta Cristica in lumea materiala. Este deschisa numai prin eforturile oricarui individ. De-alungul lectiilor precedente, s-a pus continuu accentul pe trezirea Constiintei Cristice. Fiecare lectie a prezentat unele atribute ale sufletului, anume facultati ale sinelui interior, care, marit in activitatile constiente individuale zi de zi, vor adauga si intari cresterea expresiei sufletului prin persoana fizica...
Spiritul Cristic vine ca rezultat al actiunilor la fel cu Christos.
Toate gandurile egoiste trebuie indepartate si inlocuite cu dorinta de a fi folosit de El in aducerea vointei Lui in lume. Cand cautam binele semenilor nostri, mai degraba decat al nostru, noi putem astepta recompensa proportional cu binele facut. Atunci cand devenim centrati pe sine, vom simti eventual ca suntem pacaliti in viata. Este atunci ca ne inchidem de la binele pe care l-am da altora, si in acelasi timp, ridicam o bariera in fata binelui ce ar zbura spre noi."
Iata deci cum ar putea aceste persoane si noi toti sa ne trezim la Constiinta Cristica din interiorul nostru si sa stim "cum am fost cunoscuti" - cum zicea sf. Paul.
Posibil ca Dumnezeu are in plan trezirea si transformarea acestor persoane pentru a dovedi reincarnarea. Asta pentru ca ar duce la salvarea multor suflete - avand in vedere ca vine sfarsitul Timpului. Numai cei buni vor intra IN IMPARATIE, restul vor mai astepta o mie de ani.
Si cred ca semintele semanate de mine in Pantelimon vor da roade si intari credinta oamenilor din zona , lucru ce va duce la Aparitia Sfintei Maria – adica asa cum s-a intamplat si in India, si la Lourdes si la Pontmain. de aceea scriam fiului lui Toma: Continuati sa spuneti Rozariul si Chaplet of Divine Mercy, chemati si copiii, mai ales pe cei bolnavi pentru ca exista speranta de vindecare. Cred ca daca Toma o sa se roage in fiecare zi si sa citeasca din Biblie impreuna cu voi si cu altii, s-ar putea ca Dumnezeu sa-I deschida mintea sa-si aminteasca din trecut.

Cine ar putea contribui mai bine la unirea dintre crestini si hindu sau budisti decat apostolul care a dus crestinismul in India si a trait atatia ani intre ei?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00725 sec.