Ziua Logo
  15:12, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2007-05-03
kalino (...@softhome.net, IP: 89.123.148...)
2007-05-03 10:28
despre flota

Ia uite ce spune Sorin Rosca Stanescu aici::

"Cercetarea acestei cauze a cunoscut, de-a lungul timpului, doua etape importante. Prima s-a consumat pana in 1996, cand, cel putin in ceea ce-l priveste pe Traian Basescu, ancheta nu a ajuns la nici un rezultat.

Pur si simplu, nu s-a putut descoperi in nici un fel ca el s-ar fi facut vinovat de vanzarea flotei. Si asta in conditiile in care, in urma unor atacuri concertate, din directia partidului lui Iliescu si chiar a presei, Traian Basescu a fost SINGURUL politician roman care, pentru a inlesni cercetarea penala, a renuntat, in mod voluntar, atat la statutul de parlamentar, care ii acorda imunitate, cat si la cel de fruntas al Partidului Democrat, care i-ar fi putut conferi o putere de natura sa-i impresioneze pe magistrati.

ATUNCI, IN 1995, Basescu a parasit Bucurestii si a plecat pur si simplu la Constanta, pastrandu-si doar calitatea de membru de partid. A ANUNTAT IN MOD PUBLIC ca face acest lucru pentru a se pune la dispozitia anchetatorilor si pentru a putea demonstra, fara nici un fel de dubiu, ca, in ciuda atacurilor indreptate impotriva lui, este nevinovat.

Cam in aceeasi perioada, pot sa spun ca eu unul, in calitate de ziarist de investigatii, mi-am luat "doctoratul in Traian Basescu".
(...)
Iar vanzarea o facea nu Basescu, ci guvernul de atunci, condus de Nicolae Vacaroiu, si presedintele de atunci, care era Ion Iliescu. Iar ce a fost salvat in 1993 s-a prapadit ulterior, navele fiind practic instrainate bucata cu bucata.
(...)
IAR BASESCU, RETRAS LA CONSTANTA CA SIMPLU CETATEAN, NU A PUTUT FI GASIT VINOVAT DE CATRE UN GUVERN OSTIL SI DE CATRE O PROCURATURA OSTILA.

http://www.ziua.net/display.php?data=2005-01-27&id=168096&kword=im unitate+dosarul+flota

sper ca nu ma cenzurati.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00670 sec.