Ziua Logo
  08:36, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-04-07
ARP din Vaslui (...@rdslink.ro, IP: 86.127.120...)
2008-04-07 14:50
Cred ca nu ati intele problema...

Cu tot respectul....

1. Orice persoana civilizata este interesata de ce se intampla in America.... cam de pe la 1918 incoace. Asa cum in secolul XIX toata lumea era interesata de soarta Frantei, inclusiv americanii (ca Thomas Jeferson). Ce se intampla in SUA nu mai pare a fi ceva bun. Lucrurile S-AU STRICAT. America nu mai este ce a fost. Cel putin Peter Brimelow in "Alien Nation" o spune pe sleau. Lucrurile par a lua o turnura urata.

2. Ziaristii se baga foarte mult in seama si de multe ori, cu tot respectul pentru breasla in sine, sunt niste fripturisti. De ce i-ar pasa mujicului rus ca au mai fost executati niste ziaristi pe care oricum ii percepe ca tradatori si generatori de galceava atata vreme cat nivelulul lui de trai A CRESCUT!!! Asta este a crescut NIVELUL DE TRAI. Explica-i unuia caruia ii mor copiii de foame acasa si el nu gaseste de lucru cum este cu libertatea de expresia..... Nu va amagiti foarte tare. Ziaristii in Rusia sunt perceputi ca niste marionete ce se bucurau cand toata Rusia suferea. Credeti ca in America, daca lucrurile iau acea turnura urata ziaristii vor fi priviti altfel?

3. Ca pe acest fond o sumedenie e ziaristi se gasesc sa faca propaganda anti-americana e adevarat. De aici la a face propaganda pentru ceea ce cred ei ca este America e cale lunga. Totusi sarcina ziaristilor ar fi sa informeze nu sa o faca pe semioticienii informandu-ne cu ardoare asupra lucrurilor care li se par lor a fi, doar pentru noi cei incapabili de a le descifra. De exemplu ar fi foarte interesant cine plateste anti-americanismul - de multe ori absolut aiuristic asa ca la demonstrantii antifa - dar si care ar putea fi cauzele anti-americanismului. Sau poate de cand dateaza ideea ca salvarea Europei nu poate fi facuta decat de Rusia (chiar cu pretul intregii parti estice a vestului)?

Ziaristul trebuie sa informeze si nu sa faca PROPAGANDA. Ori PROPAGANDA se plateste mai bine decat INFORMAREA?

autentic din Romania (...@yahoo.com, IP: 86.55.176...)
2008-04-07 15:24
Acum, da ...

De obicei nu sunt de acord cu ceea ce spuneti, dar acum trebuie sa recunosc: jos palaria! M-as bucura daca ati citi comentariul meu si mi-ati raspunde la el. O singura observatie: nu e clar daca sunteti de acord cu ideea ca trebuie sa apere cineva Europa. Eu as zice ca Europa ar trebui sa caute sa se apere singura.

ARP din Vaslui (...@rdslink.ro, IP: 86.127.120...)
2008-04-07 15:54
Re: Cred ca nu ati intele problema...

Europa ar cam fi timpul sa inceapa sa se poata apera si singura. Exista pusee izolationiste si in America asa ca... ar cam trebui.
Cred ca in momentul de fata Europa are probleme destul de mari si e la fel de predispusa la suicid ca si America.
In principiu cred ca daca pica Europa pica si America dar si invers.


V-am lasat un mesaj. Era o mica completare privitoare la incidentul cu platforma romaneasca.

Cand nu sunteti de acord cu mine dati-mi de stire.... cautati "Alien Nation" - mie mi-a placut foarte mult. Poate ca iarasi nu vom fi de acord. :)


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00718 sec.