Ziua Logo
  23:27, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare Ultrasecrete

2007-04-07
Radu Ioan din New York City, NY (...@yahoo.com, IP: 80.96.72...)
2007-04-07 10:58
Decizia distrugerii capacitatilor nucleare ale IRANULUI este inevitabila

IRANUL a mers prea departe cu sfidarea ordinii internationale si s-a inarmat nejustificat de mult, peste necesitatile sale de auto-aparare. In plus, el duce, deschis si cu non-salanta, o propaganda anti-crestina si anti-semita radicala, amenintind cu raderea de pe fata pamntului a Israelului, leaganul Crestinismului si al civilizatiei iudeo-crestine!
Iar regimul islamic fundamentalist de la Teheran a inceput sa domine cu resursele sale financiare, energetice si militare Orientul Apropiat, Asia Centrala si Bazinul Marii Negre.
Deci, nu mai este drum de intors, iar Consiliul de Securitate si SUA au decis masurile punitive adecvate.
Casa Alba si Pentagonul vor decide - din moment in moment - ATACUL GENERALIZAT si distrugerea capacitatilor nucleare si a prinicipalelor capabilitati, cit si a infrastructurii militare iraniene.
SUA , strategic, prefera sa nu porneasca acest ATAC de la bazele sale din tarile vecine IRANULUI, pentru a nu le implica direct in razboi, pt. a nu suferi contra-lovituri nimicitoare venite din IRAN.
De aceea loviturile vor fi declansate de pe submarinele atomice si port-avioanele SUA, simultan cu angajarea de bombardamente masive facute de catre escadrilele avioanelor strategice de bombardament ale SUA ,ce vor folosi inclusiv BOMBE ATOMICE de putere mica, de ultima generatie, dirijate cu mare precizie.
In drumul lor din SUA, Marea Britanie si din Italia catre IRAN aceste escadrile de bombardiere vor face escale de realimentare si de la Bazele SUA din Romania, Bulgaria, Ucraina si Georgia.
Felicitari cotidianului ZIUA pt. constientizarea populatiei asupra acestor atacuri iminente, care au fost decise deja, si care vor avea consecite majore asupra noii configuratii geo-politice si militare in Bazinul Marii Negre, Asia centrala si Orientul Apropiat.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00653 sec.