Ziua Logo
  15:06, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-03-18
MO (...@peoplepc.com, IP: 207.69.139...)
2009-03-18 21:40
Pentru Bumerang

Cu alte cuvinte TU nu vrei sa crezi pe nimeni! Scuza-ma, chiar nu vezi ca ESTI RIDICOL? Imi provoci un zambet de "sorry for you" !!!

Dupa tine: revista Bucovina minte, Blaze de Bury nu stie nici el, Milton Lehrer probabil nu exista, nimeni nu stie cine erau aia de traiau pe actualul teritoriu romannesc inainte de secolul IX, cei 40000 de romani morti pentru libertate in Transilvania romaneasca, numar relatat de diferite publicatii ale vremii din diferite parti ale lumii zici ca e indoielnic, etc, etc....

POOR YOU! Ce sa-ti fac? YOU ARE A LOOSER! Vezi, ti-ai ales un nume sugestiv: Bumerang. Rautatea ta se intoarce impotriva ta exact cu aceleasi idei rautacioase de invins, pe care tu le-ai folosit in aceste "mesaje":
- sigur ca se stie exact cine erau locuitorii Romaniei inaintea secolului IX. N-am timp sa-ti fac o lectie acum, doar iti sugerez sa pui mana pe carte!
- Romanii sunt majoritari in Transilvania dintotdeauna, cu tot efortul ungurilor de a micsora numarul lor pe tot parcursul nefericitei noastre istorii comune!
- Dar tu, ai fost acolo personal sa vezi, in 1848, daca cei 40.000 de morti este un numar corect sau nu? De unde pana unde ii contesti pe altii care au scris despre acele orori, cu stupida intrebare"Blaze de Bury a fost acolo sa vada?"
- "nationalismul si propaganda epocii?" Uita-te la Nationalismul si Propaganda ta de acum, Martie 2009!!!! Aproape ca ma uimesti, acuzandu-i pe romanii bucovineni din acea vreme, ca relatau in revista Bucovina ororile ungurilor impotriva romanilor majoritari transilvaneni.
- Tu, cutezi sa vorbesti despre civilizatia de care ar trebui sa dam dovada astazi, intr-un context european?: " Nu mai suntem in 1850, sa ne dam in cap unii altora, sau gresesc?" 1848 este doar 161 de ani in urma, nu este chiar pe vremea hunilor cand atacau ca salbaticii toate popoarele Europei, inclusiv pe stramosii romanilor din frumoasa noastra Transilvanie! Intre cele doua perioade istorice indepartate, este vreo diferenta in fapt? NICI O DIFERENTA! Aceleasi porniri "Talibanice" (ca sa folosim un termen la zi). Au fost ungurii in 1848 mai civilizati decat hunii? Ba din contra! Este vreun motiv sa credem, ca asemenea creaturi, cu o genetica atat de barbara sunt astazi "civilizati" ? Absolut nu! Le e doar frica sa nu li se "dea in cap" din nou! Stim exact ce este sub palaria lui Marko Bela, sau sub "sutana" lui Tokes. Aceeasi barbari huni, nimic altceva, cu un nationalism dus la extrem, pusi pe propaganda iredentista, plangand pe unde pot sa li se dea ceva ce n-a fost de fapt niciodata al lor!
- Bumerang, ca sa afli cine traieste in Transilvania astazi, fiinca vad ca ai dubii, nu e greu sa afli. Toata lumea stie: Romanii majoritari ca totdeauna, apoi sunt minoritati ca oriunde pe glob, un procent mai mare sau mai mic. Ungurii sunt mai numerosi intre minoritati, ei au fost mai flamanzi de acolo de unde vin din Panonia, asa ca s-au dus unde au putut sa traiasca mai bine, unde au putut manca o paine mai buna, unde li s-a oferit un job (graniceri, de exemplu, ai fostului imperiu). Ei, ungurii, se gasesc intr-un procent destul de mare si in alte tari ca Slovacia, sau Serbia, si sper sa nu te surprind, chiar in Statele Unite.
Sigur ca "norocul" Statelor Unite este ca nu are granita cu Ungaria, altfel, cine stie? ungurii s-ar concentra intr-o parte a Statelor Unite si cere autonomie.
Mexicanii au incercat in Texas ceva timp in urma, in Miami cubanezii spun ca ei au construit Miami (ce idiotenie!), in California "spaniolii" au deschis gura si defilat cu steagurile mexicane. Stii ce le-a raspuns Lou Dobbs de la CNN: " daca iubesc asa de mult Mexicul incat defileaza cu steagurile mexicane pe strazile americane, atunci n-au decat sa plece in Mexic!" Foarte Adevarat!
- atzatzarea de care vorbesti ca p fac politicienii romani, in fapt, o fac politicienii unguri si cu ungurii cetateni romani, care obraznici au fost de cand se stiu, nu-i nimica nou, si "un scai" care se tine de romani si instiga sa intzepe de cand romanii se stiu pe aceste meleaguri.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00626 sec.