Ziua Logo
  10:52, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Procesul Comunismului

2008-03-27
MariuStoica din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.76.92...)
2008-03-27 20:16
Comunisti de circumstanta - afaceristi penali

Deputatul comunist IURI CICINOV, presedinte al Societatii Vanatorilor si Pescarilor din Moldova, facut deputat de catre VORONIN in urma unor vanatori crancene, a solicitat din 2001 incoace ajutoare de zeci de mii de lei, platite din cotizatiile vanatorilor si pescarilor, care se adauga salariului sau destul de gras de deputat al poporului.

Tot lui I. Cicinov Societatea Vanatorilor si Pescarilor i–a mai acordat, in calitate de „ajutor material”, pe langa zecile de mii de lei, doua televizoare color, un frigider „Stinol”, ii achita lunar plata de cateva mii de lei a abonamentului pentru telefonul mobil s. a.

ALEXANDRU JDANOV a vandut cu 20 000 dolari apartamentul sau din Sangerei, pe care–l obtinuse gratis de la stat. Si–acum batranul comunist prin diverse relatii mai face si el unele afaceri, dar, recunoaste si domnia sa, nu la nivelul bosilor sai de partid. Acum cativa ani partidul i–a pus in buzunar 30 000 dolari (din fondul de rezerva al guvernului) cu care si–a efectuat o operatie chirurgicala in Germania.

Un alt comunist notoriu, ex–directorul Intreprinderii de Stat „Moldtranselektro” Mihai COSTEA a incercat sa transfere in contul unei firme care nu exista, „Belang Commerce Limited”, 13 milioane de lei, tot de–ai statului.


La congresul partidului comunistilor din luna decembrie 2004 delegatii „taranilor si proletarilor” s–au deplasat la Teatrul de Opera si Balet cu limuzine luxoase „Scoda”, cumparate din Occident pe bani grei, din bugetul statului, si nu din cel al partidului comunistilor. Amuzant este amanuntul ca nivelul cotizatiilor de partid ale comunistilor milionari constituie doar 16 lei pe luna.




« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00723 sec.