Ziua Logo
  22:08, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-03-24
Adrian v.D. din Germania (...@dmdg.de, IP: 217.228.215...)
2007-03-25 14:46
Multumiri din Solitude(langa Schwarzwald)/Domnului Mos Martin

Deasupra caselor troneaza palatul Solitude.Catunul in care locuiesc ar trebui sa poarte numele de Solitude,insa incapatanarea unora,solidarizata cu retinerea generala(conservatorismul este ca o moneda;are doua parti diferite) fata de numele<streine>,au dat drept de cauza celor care n-au renuntat la vechea denumire anacronica(-Dorf).

Cum as fi putut sa va uit?Mai ales ca aparitiile dvs. pe acest forum reprezinta pentru mine o intalnire <de gradul trei>.Iar aceasta impresie nu are nimic de-a face cu parerile noastre contradictorii.Indiferent daca dvs.,fie si pentru stralucirea -aparentele nu inseala,daca se pastreaza aura nevinovatiei- a unui personaj politic(doamna Royal)ati inclina spre dansa(daca ati fi obligat sa votati),iar eu spre fiul unor emigranti(parere emisa din Solitude)
Pentru mine Europa are viitor,doar daca europenii vor regasi dragostea fata de Europa.In nici un caz alaturi de cei care apeleaza la cutia cu ideologii.Iar cine doreste sa imparta mai mult,cand sacul este aproape gol.....

Apreciez in mod deosebit si distantarea dvs.fata de <zgomotul si furia> acestei lumi.Aceasta idee spune cat multe carti ,iar in timp ce dvs. scrieti,eu ma multumesc doar cu <mazgalirea>unor coltiri din aceasta fantastica lume.
Cine iubeste,nu inceteaza a se minuna.

Abia astept si raspunsul la a doua intrebare.Cu toate ca deja ati sugerat o pozitionare care va face cinste.Asteparile nu mi-au fost inselate.In ciuda divergentelor pe care,sper,sa le mai avem.
Merci beaucoup et a bien tot!
Adrian

PS
Acum,imi permit o Gretchenfrage:chiar nu va este dor de o plimbare prin Cismigiu?(am citit undeva ca batranul parc este acum iliminat feeric)

PPS
Datorita dvs.,acum mi-a devenit ceva clar:am fost mereu inconjurat de paduri(si acum!)insa ele nu au exercitat niciodata o atractie deosebita asupra mea.Din contra,personajele care gandesc si se simt bine in padure....


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00577 sec.