Ziua Logo
  21:54, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-03-24
cosor ion din SUA (...@msn.com, IP: 76.105.183...)
2007-03-24 06:56
Sobrule

esti monarhist?i-a spune de cind a venit regele ce a facut?si-a maritat fica,cea flusturatica cu un actoras,care actoras tot in numele regelui a cheltuit de la buget prin guvern o suma mare de bani pentru ce?lobby.deci datorita lui am intrat..si ce-a mai facut regele ex.si-a cerut si ce n-a avut.cit a fost Ilici a mai tinut,l-a mai alergat ca la cross,dar nu prea i-a dat,decit o pensie destul de buna ,nu ca celui caruia i se spune magul din Damaroaia,Brucan,deci nu de la Gagesti,aici e altceva de gen masculo-femenin.si uite asa prin insistenta monarhica a reusit ca-n scurt timp ursul sa joace cum a cintat el,marele salvator decorat chiar si de Stalin si de oftica Dej l-a trimis la studii,cam cum a facut Leana cu Roman cuceritorul,care vezi nici la virsta asta nu si-a uitat naravul.asa ca mai Sobrule nu te mai agita nici regele nu-i departe de parlamentul nostru mioritic si poate se gaseste ceva si prin gradina cotrocenului,in niciun caz un cotrocel cum spunea Vadim pe timpurile alea bune.noi unde stam,stam bine si de bine ce ne este ne mai dam cu parerea,dar de la distanta si logic e sa dam crezare celor din Tara,ei o fac ei o trag.

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.60...)
2007-03-24 17:06
Re: Sobrule

Nu sint monarhist, cred doar ca pentru Romania ar fi o solutie buna.
Ce-a facut regele? Pai nu ma intereseaza. Ma intereseaza in politica, unde mai bine sa nu faca nimic, tocmai, decat sa faca rau precum d-alde Base. Mai bine unul care sa stea in banca lui, sa nu se bage in lupta dintre partide etc, ca sa scapam de toti nemernicii care nu au altceva in cap decat sa stapaneasca tara ca pe tarlaua proprie. Deci nu conteaza cine e regele, poate fi si o papusa gonflabila.
Pe mine m-ar interesa o republica parlamentara, dar nevoia de tatuc a romanului nu piere asa usor. Asa ca mai bine ii pui un rege in vitrina si sa i se inchine cat pofteste.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00636 sec.