Ziua Logo
  08:35, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Procesul comunismului

2007-03-28
Ioan Danila din Vaslui & Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.36.44...)
2007-03-23 02:42
DACA FIGUREYI PRIN ANALELE SECURITATII CA MIHAI PODEANU, DECE VREI PENSIE DE LA STATUL ROMAN?

Tradatorul der Pacepa mai vrea ceva, altfel n-ar mai scoate capul din nou, avand in vedere ca jefuitorii nostrii de la Carma Tarii i-au acordat pensie si venituri din munca noastra a romanilor de sute de mii de dolari in loc sa-l condamne pe viata pentru slugarnicia lui fata de tarile ce ne-au spionat prin astfel de ,,declasati" mintal, carora li sa acordat si grad de general inloc de soldat neinstruit datorita debilitatii sale mintale in care a scris ,,Orizonturi cacanii" s-acum vine cu umpluturi. Astfel de progenituri mai avem inca si printre ce-i ce ne guverneaza care, schimbandu-si palaria asa cum face Dan Voiculescu, crede ca poate duce de nas intreaga natiune romana.
Daca militar fiind te-ai lasat cooptat inca din Scoala de ofiteri cooptat de Agenturi Straine, veryisorii pe care-i primeai i-ai folosit in infiltrarea ta in institutiile de baya a Statului Roman pentru a ne trada, ceea ce ai si facut.
Scutestene si nu ne mai aminti ca existi.

heveneve din canada (...@yahoo.fr, IP: 66.130.91...)
2007-03-30 22:22
CUM SE FACE CA TOT SECURISTI NOTORII SI TURNATORI ATESTATI VORBESC DE LUSTRATZIE.

pacepa asta a profitat de toate regimurile, si-a negociat tradarea, a fost in slujba diverselor ideologii si nu i-a pasat nici de persecutatzii politice din romania nici de colegii lui pe care i-a tradat atunci cand se punea problema inlaturarii sale. el este ceea ce a fost din totdeauna: un oportunist fara scrupule ce pangareste insasi ideea de lustratzie cu setea lui maladiva de razbunare fatza de fostii sai colegi securisti. Sa lasam fostilor detinuti politic cuvantul cand este vorba de lustratzie si comunism nu fostilor turnatori si securisti ce vor sa confiste ideea de lustratzie. Cum oare sa face ca lustratzia este pe cale devina o unealta in lupta dintre diverse factziuni de fosti securisti, nomenklaturisti si informatori? Rusine lor.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00741 sec.