Ziua Logo
  21:52, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2007-03-22
Fox-NewZ (...@mymacmail.com, IP: 64.40.108...)
2007-03-22 20:21
Pai da, Polonia varful de lance al stupizeniei Neocons in UE

"Cerem statelor UE sa recunoasca pe deplin, in textul unei eventuale Constitutii Europene, dreptul la viata al fiecarei fiinte umane, din momentul conceperii, precum si recunoasterea radacinilor crestine pentru viitorul Europei".

Sa se umple si Europa cu Bushi si Mos-Grigerei facutzi la betzie? No Thanks.
Gargara tampita, astia-s mai prosti decat baptistii lui Bush. Sa-i arunce afara din UE Europa ca deja sunt deranjant de cretinizati.
Acusi avem situatii precum in Republica Irlanda unde o biata fata violata a trebuit sa fuga la Londra sa faca intrerupere, ca incuiatul de cardinal din Dublin i-a interzis sa faca in Irlanda. DAR EL, cardinalul ala celibatar pe vecie, ... AVEA COPIL cu ingrijitoarea, copil ascuns in USA "la studii". Atata IPOCRIZIE mai rar! Dar daca fatul pune in primejdie viatza mamei? Sa moara viitoarea mama ca asa are chef fraierul ala, cu ochii rostogolitzi peste cap prin biserici.
Dar daca viitoarea mama este o biata femeie mai ratacita la minte si a fost violata de porci in vreun sanatoriu? Ce va pasa c-o nenorociti si pentru putzina viatza de leguma ce-o mai are, este? JMJ mai lasa-ma cu Cayce ala ...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00571 sec.