Ziua Logo
  12:29, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2007-03-22
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2007-03-22 20:04
Ca sa intelegem viitorul trebuie sa analizam inceputurile omenirii inca de la creatie

"In tarile cu traditie democratica, cetatenii incep sa inteleaga ca mentinerea actualei <<politici a mortii>>, prin promovarea avortului, contraceptiei, libertinajului sexual, comportamentelor sexuale deviante si, mai nou, a sinuciderii asistate, va duce la disparitia Europei de pe harta demografica a lumii in viitorul nu prea indepartat", a spus reprezentantul Provita din Romania.
Oamenii la inceputuri au fost fiinte androgine, iar sex exista numai in regnul animal &#8211; dupa cum ne spun lecturile lui Cayce si se explica mai pe larg in cartea There is a River (pg. 368). Se subintelege asta si din Geneza intrucat zice ca Adam era singur. Realitatea este nu ca Dumnezeu a creat-o pe Eva, ci oamenii (caci toate spiritele au fost create odata), &#8220;pentru a experimenta sex , au creat forme de gandire pentru companie, izoland forta negativa intr-o structura separata, retinand pozitivul inauntrul lor. Aceasta obiectificare reprezinta ceeace oamenii au chemat Lilith, prima femeie.
Pamantul era o expresie a mintii divine cu legile ei, cu planuril ei, cu evolutia ei. Sufletele, dorind sa simta frumusetea marii, a vanturilor, a padurii, a florilor, s-au amestecat cu ele si s-au exprimat prin ele. Ei deasemeni s-au amestecat cu animalele, si au facut, in imitarea lor, forme de gandire: ei s-au jucat de-a creatia; ei l-au imitat pe Dumnezeu. Dar era o joaca, o imitatie, care interfera cu ceea ce fusese deja pus in miscare&#8230;&#8221;
Asa au fost create corpuri jumatate om jumatate animal, centauri, ciclopi &#8211; despre care se vorbeste in povesti si se aminteste si in Biblie.
&#8220;Intr-un camp mai mic aceasta a fost drama liberei vointe si creatie. La o dimentsiune si mai mica fiecare atom al corpului fizic, fiind o lume in sine, este drama liberei vointe si creatie. Sufletul pune viata in fiecare atom, si fiecare atom este reflectia in carne a modelului sufeltului.&#8221; Scrie thomas Sugrue in cartea amintita.
&#8220;Existau barbati si femei in aceste noi, rase pure, si ambele erau suflete complete. Eva a inlocuit-o pe Lilith, si a devenit o completare a lui Adam &#8211; compania ideala pentru trinitatea vietii pe pamant: fizica, mentala si spirituala. In Eva polul pozitiv era suprimat si polul negativ exprimat; in Adam polul negativ era suprimat si pozitivul exprimat.
Care suflet va deveni barbat sau femeie era la alegere, daca sufeltul nu era derutat sau neechilibrat. Eventual pozitivul si negativul fortelor avea sa fie adus in echilibra, astfel ca nu era, fundamental, avantaj mai mare in unul decat in altul&#8230;.
Asadar sexul era o putere creativa ce putea fi folosita pentru bine sau rau. Folosita drept, rasa va fi pastrata pura, pamantul putea deveni un paradis pentru suflete in corpuri perfecte, &#8230;
Aceasta este povestea lui Adam si Eva, a sarpelui si marului. Sarpele, iscusinta, a oferit fructul pomului cunoasterii de bine si rau. Eva, forta receptiva negativa a luat si s-a ingrijit de el. Cand Adam, forta activa s-a impartasit din asta, viata animalica pasnica a omului s-a terminat&#8230;
Planul pentru ciclul pamantean al sufletelor era o serie de incarnari&#8230;pana ce fiecare gand si fiecare actiune a corpului fizic, cu ale sale cinci simturi si mintea constienta, sa fie in acord ca planul original asternut pentru suflet. &#8230;
Rasa umana a fost ingrijita de un suflet care si-a terminat experientele sale ale creatiei si s-a intors la Dumnezeu, devenind un companion al Lui si un cocreator. Acesta este sufletul omului cunoscut ca Cristos.
Sufletul lui Cristos a fost interesat de situatia sufletelor fratilor sai prinsi ca in cursa pe pamant, si ddupa supravegherea influxului rasei pure, a luat forma el insusi, din timp in timp, ca sa actioneze ca lider pentru popor.&#8221;
Rasa pura este deci, lumea de toate rasele care s-a intors cel mai bine la Dumnezeu, traind si actionand dupa legile Sale.
Cat priveste nasterile si inmultirea, acestea s-au facut si in forma de adrogini, iar Feciaora Maria a demonstrat ca se poate face prin credinta si fara contact sexual. Iar Isus ne-a spus ca in era ce vine, adica in Imparatia lui Dumnezeu nu vor exista sexe si maritisuri. Dar vor exista puteri supranaturale. Iata de ce cred ca trebuie din ce in ce mai mult renuntat la sex. Fericirea care ni se ofera in schimb este mult mai mare: viata si tinerete eterna, levitatia, capacitati mentale deosebite, lipsa grijei de maine, etc.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00643 sec.