Ziua Logo
  14:46, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-03-08
indel din Houston (...@yahoo.com, IP: 69.153.192...)
2008-03-08 19:42
Federalizare

Primo: Atit Bumerang cit si Budapestanul cit si Socrate cit si toti cei ce scriu acilea au aceleasi drepturi la o bucata din RO. Care a fost primul aici? C-o fi unu' c-o fi altu', Ion ori Ianosh, de o mie de ani, au rude prin preajma. Ba dupa 1600 (cred) au venit si colonisti germani.
Secundo: Ca tinuturile maghiare, daca independente, ar fi dpdv economic in frunce nu sint sigur. Mi-aduc aminte de bancul cu transformarea unui ungur intr-o persoana cu mentalitatea romanului care are toate relele turco-fanarioto-comuniste.
Tertio:Federalizarea nu lucreaza in sensul in care credem noi. Nuuu! In USA putini catindati la pozitii in Senat sau Casa Reprezentantilor mai mentioneaza trecerea puterii de la nivelul federal la state, asa cum Tatii Fondatori au imaginat Federatia. De ce? Pen'ca nu mere, ba, nu mere!. Statu' Federal e un animal ce se dezvolta si se dezvolta si inghite toate drepturile statelor. Cum se distribuie banutii (trilioanele de verzishori) de la Federatie la State? Aici este shpilu'. Pe linga o coata pe care fieshtecare stat o ia, mai vin suplimentele obtinute de lobishti (nu, un lobist nu lucreaza cu lobu' ci cu lovu'). Deci cersheala. Asta-i. Nu stiu ce-o fin prin Helveticia dar tare mi-e frica-ca eshte cam la fel.
Si bai palavragii, care-i baiu? Nu intraram toti in EU? Pai asta nu-i separeala ci din contra. Hai pa, si dati-o pe futbol.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00701 sec.