Ziua Logo
  10:53, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-02-17
Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2007-02-18 20:52
A inceput deja campania electorala. Ati vazut asta ?

"Democratii constanteni ii sar in ajutor sefului statului. In Medgidia si Eforie, cetatenii primesc in cutiile postale fluturasi din partea Biroului Permanent Judetean al PD, in care seful statului e prezentat ca salvatorul natiunii. Democratii locali sunt gata sa lupte pana la capat pentru Traian Basescu, scrie in manifest. Democratii din Constanta ii critica dur pe cei care se ridica impotriva sefului statului.
Sub ochii nostri s-a creat o monstruoasa coalitie formata din fosti comunisti, securisti si asa-zis oameni de afaceri (...). Vor acum sa conduca Guvernul, Parlamentul, justitia. (...) Aceasta coalitie mai are un singur obstacol in calea sa: pe Traian Basescu. Ca sa nu fie singur in lupta, cetatenii sunt chemati sa ii stea alaturi presedintelui".

Uite cine vorbeste de lupta impotriva securistilor si comunistilor, chiar cei care au in fruntea lor pe tatucul securistilor si comunistilor ! Exact ca in povestea aceea cu doua fete care se certau, iar mama uneia dintre ele, care era zoioasa, ii striga fiicei ei "Zii, zoioasa, sa nu-ti spuna ea prima".


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00713 sec.