Ziua Logo
  08:28, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2008-02-15
Mihnea Apostol (...@yahoo.com, IP: 89.136.185...)
2008-02-15 08:56
Mi-au placut comentariile

Articolul nu este semnat, nu-si propune sa faca lumina, cum de altfel acele evenimente sunt intentionat bagate intr-o ceata densa si daca noi ne-am da cu parerea am fi oarecum naivi, dar vreau sa aduc o singura corectie: cele trei victime au fost programate pentru a da gravitate momentului, doua in Piata Victoriei dintre civilii gura-casca (un barbat si o femeie, Crainceanu sau Frumusanu, ochiti si ucisi cu petarde trase dinspre cladirea guvernului, a fost si un proces cu un ofiter Gabor).
Am citit cu mare interes comentariile (Virgil Ciuca, FB, gili. si chiar ale lui haiduc si JMJ), si aici vreau sa-mi dau si eu cu parerea.
1, In indelungata istorie a omenirii s-a constata ca cei mai prosti si periculosi conducatori ai societatii civile (politice) au fost preotii (liderii religiosi), datorat probabil tendintei (instinctului) de anihilare totala a celor de alta confesiune, Mai mult, primii mari criminali ai lumii in tinerete au primit educatie in scoli religioase: Stalin cu 25 mil. de victime a fost student la teologie, iar Mao, cu 50 mil. de victime, a urmat cursurile unei scoli confucianiste. In Cipru mitropolitul Macarios a dus la razboi civil, apoi la razboi intre Grecia si Turcia - ambele membe NATO si la divizarea tarii.
2. Pe locul doi ca pericol pentru societatatea civila sunt medicii, iar pe locul trei sunt generalii. Cei mai buni conducatori ai societatii civile s-au dovedit a fi avocatii.
3. Comentatorii ar trebui sa nu porneasca dispute religioase, deoarece noi trebuie sa respectam orientarea religioasa a fiecaruia.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00651 sec.