Ziua Logo
  14:56, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Sanatate

2008-12-31
Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.236...)
2009-01-04 12:14
Re: Apropo Tratament, mahmureala? Luceafarul de dimineata, caci totul are legatura

Citeam si ma gandeam la comentariul de mai jos, la raspunsul cu ciorapii de naylon (precum exprimarea unora). Ma gandeam, ca de fapt asa este,.. asa este scris si dovezi exista aproape in fiecare razboi, in fiecare traire, in fiecare raspuns, in fiecare comentariu. Pana nu va veni Timpul Neamurilor, Isralel va fi calcat in picioare de acestea. Azi de dimineata am citit in Daniel Cap 2 versetele 34 si 35, si chiar exista un raspuns si mai departe in versetul 44 (Dan. 2), ca acea piatra care nu se va da dezlipi decat in clipa in care timpul neamurilor va veni si numai atunci va rasari Luceafarul de dimineata Apocalipsa 2, 28. Poate n-o sa intelegeti acum, sau poate veti intelege. Doamne, ai mila de noi cand va sosi ziua aceia cumplita pana la ziua din urma!
Am deschis acum Biblia, fara sa o cercetez, am deschis la intamplare. Cartea s-a deschis la Isaia, ma uit in dreapta, pagina 693. Cartea s-a deschis la Ziua Domnului! Citesc, va scriu cand citesc, trei versuri acum:
Se va intampla in zilele din urma, ca muntele casei Domnului va fi intemeiat ca cel mai inalt munte, se va inalta deasupra dealurilor si toate popoarele se vor ingramadi spre el.
Si multe popoare se vor duce si vor zice:,,Veniti, sa ne suim la muntele Domnului, la casa Dumnezeului lui Iacov, ca sa ne invete caile Lui si sa umblam pe cararile Lui.'' Caci din Sion va iesi legea si din Ierusalim cuvantul Domnului.
El va fi Judecatorul neamurilor, El va mustra un mare numar de popoare, asa incat din sabiile lor isi vor fauri fiare de plug si din sulitele lor cosoare:
nici un popor nu va mai scoate sabia impotriva altuia si nu vor mai invata razboiul. (ISAIA cap.2, 2-4)
Mai mult nu pot sa zic. Sunt numai un om mic, atat de mic..


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00633 sec.