Ziua Logo
  08:23, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-31
paraipan (...@rogers.com, IP: 99.238.40...)
2008-12-31 07:17
Domnilor,

Lumea Economica se rearanjeaza (colapseaza de fapt), iar Dvs, va cheltuitzi timpul si energiile pentru un event, .. minor. Zau asa! News de acest fel trebuie sa stea linga rubricile de .. cereri in casatorie, .. catzei pierdutzi, .. vinzari de mobile , .. etc. Nu insa linga Imobiliare ca's prea importante (imobiliarele).
Cvazitotalitatea forumistlor s-a nascut dupa ce a inceput acest conflict. Vom merge cu totzii la audientza cu Sf Petru (poate ne baga o pila la Interviul Final cu .. Shefu'), si acest .. middle East va fi la fel. Da' intzelegetzi o data ca acest conflict din Middle East NU mai intereseaza pe nimeni.
Who cares about Middle East. Asia is the problem.

M_D_L (...@email.ro, IP: 79.117.151...)
2008-12-31 14:43
Re: Domnilor,

La 2008-12-31 07:17:01, paraipan a scris:

> Who cares about Middle East. Asia is the problem.
>

Tot asa ziceam si eu. "Desteptii" de bisnitari (cei mai multi fiind evrei), din lacomie combinata cu prostie, s-au apucat sa transfere tehnologia de varf si secretele industriale din Europa si SUA catre ciumele din Asia. Au corupt guvernele din tarile occidentale, ca sa renunte la apararea intereselor propriilor popoare si sa accepte tampenia numita "globalizare". Noua ne-au inchis majoritatea fabricilor, sperand ca astfel ne vor vinde mai multa marfa fabricata in China si vor castiga mai multi bani decat inainte, cand produsele industriale erau fabricate la noi si erau mai scumpe, dar si mai de calitate.
Bisnitarii au contribuit la dezvoltarea industriala si la cresterea puterii militare a Chinei, in timp ce noi, albii, am intrat intr-o criza economica si sociala grava. Sa vedem unde se vor refugia bisnitarii atunci cand, in mod inevitabil, se va ajunge la lupta pentru supravietuire si va incepe razboiul intre albi si asiatici.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00600 sec.