Ziua Logo
  08:40, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-24
JUDELE (...@acasa.ro, IP: 195.189.142...)
2008-12-24 02:12
CONDUCATORI ATEI

Presedintele i-a atentionat ca au jurat in fata presedintilor camerelor si curtii constitutionale fara a numi si de Dumnezeu,al carui emisar printre muritori,era prezent(Preafericitul Daniel).O tara condusa de atei nu va merge bine niciodata...Asa ca juramintele....degeaba...! Ilie Sirbu e de profesie preot sau pastor...ca si-a facut cruce ?!

cosor ion din SUA (...@msn.com, IP: 76.27.214...)
2008-12-24 09:18
Re: CONDUCATORI ATEI

La 2008-12-24 02:12:39, JUDELE a scris:

> Presedintele i-a atentionat ca au jurat in fata presedintilor
> camerelor si curtii constitutionale fara a numi si de Dumnezeu,al
> carui emisar printre muritori,era prezent(Preafericitul Daniel).O
> tara condusa de atei nu va merge bine niciodata...Asa ca
> juramintele....degeaba...! Ilie Sirbu e de profesie preot sau
> pastor...ca si-a facut cruce ?!
>
Sirbu nu este nici preot nici pastor,este un raspopit fara barbatia pe care i-a furat-o Nastase,la o vinatoare de fufe

knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 86.107.229...)
2008-12-27 15:08
Re: CONDUCATORI ATEI: RE: Ce treaba avea Administratorul de suflete Daniel, acolo

De cind Biserica e parte din Stat= Guvern?
De cind alesii vor sa se scuture de Responsabilitatea Civica-Etica!
In care alta tara patriarhul 'bisericii nationale' aghiazmeste cu busuiocul pe alesi?
Poate refuza aghiazmirea, alesul din grupul aghiazmit, care e de alta religie decit a lui Daniel 'emisarul muritorilor' (numit pentru job de un BOR in el cu un Stolnici (pardon, turnator), cu altii ca el tari in politica si averi strinse iute).

Amestecul cu Daniel (biserica) a comunistilor- si azi Alesii bietului popor- deruta multimea, o induc servila scopului alesilor ..pe motivul ca a fost scop aghiazmit de Daniel capul; bisericii !

Locul si rostul lui Daniel este in biserica ! Cintind celor care mai cred in el -cel ales de BOR ca 'e bun administrator' (de averi bisericesti, desigur, pe care le vrea pe toate inapoi dela 'stat'). Afara de si-a pus de radio-Tv sa-si faca propaganda (dar fara detalii cum administreaza averile de sub el), am auzit vreunul ca a pus de un Ajutor pentru Nevoiasi-serviti de popi, calugari, de vreo Scoala pentru Analfabeti, de Vreun Centru de Reeducare a Hotilor si Cersetorilor strazii ? Nu ! AQtunci, afara cu Daniel din Politica tarii, mentinuta ferfenita fara cap si coada, si fara Daniel in ea.
Locul lui Daniel nu e la Basescu dindu-i8 cec in alb ca si-a atentionat supusii...dupa comportament de NEmodel Public si Basescu nepotrivit in palat regal---dar stringindu-si subalternii sa le dea ordine de la inceput-- cind Constitutia nu-i cere asta ci doar 'sa tina balanta institutiilor statului in echilibru'.

Rostul unui Daniel popa era in biserici romane de sub comunism, nu in Elvetia ...la studiat si predat ! Cind romanii erau tinuti cu sirma ghimpata in puscaria facuta din propria lor tara.

Un Daniel cu bocancii in politica SCADE PRESTIGIUL BISERICII, BAGATELIZEAZA INSASI CREDINTA...daca ea confundata cu...politica, de insasi capul ei.

As fi inteles ca Basescu cu Guvernul lui de Alesi ai lui, sa se fi prezentat pentru aghiazmire (daca altfel nu pot guverna) chiar la biserica patriarhiei lui Daniel, asa cum fac romanii la in orice biserica.

De cind comunisti si securisti infipti in biserica si credinta, pastrez credinta primita dela mama, cea manifesta departe de popi. In biserica caut liniste sa-l regasesc pe Dzeu. Nu sa-l aud pe un Daniel glasuind vorbe fara legatura cu realul mileniului 3, care dupa ce le spune vietuieste ca orice muritor fara de obligatii-de-patriarh.

In Romania popii primii au distrus credinta si biserica crestina. Popii care au colaborat, se se autosalveze, care au privit la superbe biserici cazind, care au invrajbit natia romana inafara tarii.
Si uite, inca, mai marele bisericii aghiazmeste politica in anul 2008, in fata unui si fost securisti (sef de Anvers fara a fi ?!) si fost comunist (doar pe Iliescu l-a servit primul). Vai, Doamne, salveaza tara asta din ghearele lor toti !

La 2008-12-24 02:12:39, JUDELE a scris:

> Presedintele i-a atentionat ca au jurat in fata presedintilor
> camerelor si curtii constitutionale fara a numi si de Dumnezeu,al
> carui emisar printre muritori,era prezent(Preafericitul Daniel).O
> tara condusa de atei nu va merge bine niciodata...Asa ca
> juramintele....degeaba...! Ilie Sirbu e de profesie preot sau
> pastor...ca si-a facut cruce ?!
>


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00801 sec.