Ziua Logo
  14:41, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-24
knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 86.107.229...)
2008-12-26 20:02
Lui Costi : LOGICA GRESITA, ca daca Liberalii atunci si Basescu,Voiculescu,Iliescu...

Toti hotii furacind 'case dela romani=stat' sa iasa din ele, ca sa ne curatim tara de vina hotiilor statale. Bulgarii au facut-o imediat dupa' 90, prin lege-au chemat pe bulgari la coada sa-si ia propriwetatile inapoi.

Deci, Mr. Costi- de jurna sub articole, cu Invatamint Politic basesc :

Daca Liberalul (a furat) nu inseamna ca Basescu-primar general de capitala indreptatit (sa fure si el) o vila dela stat =romani.

Un sef de stat e prin forta lucrurilor un MODEL public, deci MODEL pozitiv sa fie !
Ce model sa fie Basescu celor din vile protejati de legea-inventata Voiculescu, decit modelul - ca vor si ei sa pastreze vilele agonisite, precum el Basescu casa din Mihaileanu, tot dela statul lor= niste Nimeni ca romani ?!

Cind Basescu va 'inapoia romanilor' ("amarastenilor" in textul tau demagogic de tonomat basesc) casa din Mihaileanu, agonisita de Basescu pe 'banuti dati statului = romanilor (stat = e o notiune, n-are vile, case!),
Atunci va fi crezut Basescu, de romani-natie, ca 'trimite legea lui Voiculescu inapoi parlamentului' sperind anularea ei = adica inapoierea caselor acelor proprietari (sau rude=mostenitori) furati de ele, de ei-statul doar foste esaloane.

Ce mai asteapta Basescu cu casa-din Mihaileanu agonisita pe banuti dela cei care au construit-o pe Mihaileanu?
Sa treaca 10 ani dela furaciunea lui ca primar, cind va deveni proprietar de drept (dupa legea 112 iliasca prin care a luat-o, nu prin LEGEA PROPRIETATII- care in caz, vede Statul drept hot si pe Basescu unul din profitorii hotiei statale);
Si atunci o poate dona legal fiicei mici ? ( celei mari i-a donat o vila nou facuta, parca, prin Otopeni?!).

Sa-ti amintesc de Basescu- dinaintea 'referendum-ului 'demiterii' 2007 (sigur ai votat contra demiterii-- ce si-o merita 'atata mahala politica ce facea', eu nu- eu voiam sa plece pe veci din politica tarii nu doar din capul tarii, de un asa personaj machiavelic nici globul n-are nevoie necum Romania).
Atunci, in televizor, intrebat de moderator "Cu casa din Mihaileanu ce face ?", Basescu- smerit ca smecherul prins cu mita in sac- a raspuns "Nu s-a gindit inca'. Ii trebuie ani sa se gindeasca la faptele sale, dar doar o clipa sa tot faca rau romanilor!
Au mai trecut 2 ani de atunci, s-a gindit mai mult? Nu ! Asteapta cei 10 ani 'legali dupa Iliescu' sa le rida in fata romnailor ca 'i-a pacalit si cu o vila, nu doar cu FRlota-la-apa = danezilor contra $1/ MINERALIER =total 18 $ / 18 mineraliere.

Prea des azi, invoca romanul - dela virf la cel de rind- smecheria-explicatie "si altii fac la fel"...cu alte cuvinte 'el e legal ...ca altii fac aceleasi inegalitati'.
Nu! Constiinta proprie nu e absolvita prin a altora! In caz, constiinta lui Basescu cu casa, prin a lui Voiculescucu legea.....in timp ce Primul se face ca lupta pe al Doilea. ....dar isi exclude din lege vila proprie din Mihaileanu.
Cine sa-l creada pe B ca lupta un principiu, cum se invirte in jurul cozii sa explice prostimii ? El lupta Voiculescu ! Atit !

Mr. Costi, toti cei cu vile furate de statul roman, la CEDO au cistig de cauza = primesc despagubiri la pretul pietii. In plus ca descalifica tara in ochii Europei, a globului ca -tara-hoata-in-continuare = deci inca condusa de hoti.
Mr. Costi, stii cine plateste despagubirile ? Romanii ('in limbajul tau basesc, 'amarastenii') ! Ca, Stat, este o notiune-fara bani, fara vile (Stat, nu exista fara de Platitori lui, ca sa-i serveasca, nu sa-i fure prin oficialii platiti de ei-platitorii).


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00661 sec.