Ziua Logo
  08:30, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-12-11
srelu (...@yahoo.com, IP: 75.119.226...)
2008-12-11 19:04
Ciudat comentariu

Interesant, nu am auzit pe nimeni vaicarindu-se de lipsa unui echilibru al puterilor pe vremea cand Iliescu si ai sai detineau toate parghiile puterii. Nu aud de lipsa unui asemenea echilibru nici in viata politica americana care, dupa investirea lui Obama va fi dominata de democrati. In schimb ii apuca pe toti pasiunea echilibrului numai si numai cand vine vorba de Basescu.

Apropo de "lipsa" asta de echilibru, imi explicati si mie, ca eu nu prea pricep, unde este dezechilibrul in faptul ca in cea mai puternica institutie, parlamentul, deciziile se pot lua numai prin consensul dintre PSD si PN-L ?

Renuntarea lui Geoana la functia de premier nu este surprinzatoare, nu ar fi obtinut-o niciodata, Basescu s-ar fi descalificat nominalizandu-l pe Geoana. Nu mai vorbesc de faptul ca daca Geoana ar fi ajuns premier, prima lui grija ar fi fost sa elimine PD-L de la guvernare.

PNL in opozitie, marele castigator ???????????????? Ma bufneste rasul.

Dumneavoastra chiar nu realizati frustrarea imensa a fruntasilor liberali care dupa ce aveau toate atuurile in mana, sa se trezeasca pe bancile opozitiei fara toate posturile grase pe care aveau certitudinea ca le vor obtine ?

Va ofer un pariu. Daca peste sase luni Tariceanu va mai conduce PNL, va dau tot ce am. In caz contrar imi dati dumneavoastra 1000 de lei. Acceptati pariul ?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00605 sec.