Ziua Logo
  14:55, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-12-11
knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 86.107.229...)
2008-12-11 16:33
Dar pentru generatia ta (ziaristul), Basescu e echivalent cu...CINE?

Ca pe mine, nu generati ata infantila, Basescu suna Pericol pentru Romani De 18 ani, nu de acum. De cind "in guvernul Stolojan' cinta aseara,,, a pus Flota spre mica entropie- la vale........a pus capat PNL tot prin alianta zisa stinga- pd- dreapta PNT .........a furat votul tuturora (primul, al meu) si la primarie- re/candidat dupa primar general-scandal, prin minciuna "dati-i si Cons Gen ca sa faca" apoi s-a cara tla palat lasind Bordurile Videanu in loc......... a furat votul Dreptei (nu neaparat pnl-isti) si in Dec. 2004 prin minciuna "Stolo subit bolnav'.

Ce mai vrei, sa se convinga generatia ta, ca daca lasat sa faca ce vrea va avea tara mea democratia lui Basescu - ca a lui Ceuasescu.

Asta trebuie sa faca un sef se stat, chiar dupa Constitutia R? Campanie in alegeri parlam ? Si dupa votul meu, politici de executiv pentru sine si gasca lui-pd?
De cele externe se ocupa fiica lui (trimisa la Bruxelles la 'stagiu-PE" dar si in Moldova sa faca campanie--- pdl ?).

Ai grija, generatia ta, pe cine sustii. Ca voi nu v-ati nascut cu , nu ati crescut cu, nu ati vazut si deaceea urit comunismul jumatate de viata. Nu stiti comunismul. Si ce-i poate pielea prin comunisti ramasi inca destui cum toate gastile sint rupte din fost-pcr prin ei. Nu se fac niciodata miei din lupi, doar isi vopsesc blana...in ce culoare tine la prostime.

Ti se pare normal ca pentru a fi ales, un candidat sa minta intii o capitala, apoi rapid si o tara...... ?
Revezi scena "Stolo bolnav" ---pusa acum pe tv? -- parca pare mai sinistra acum decit atunci--cind noi toti lasati in soc...... inainte de vot- tur 2...Dec. 2004.

Eu stiam ca minte, nu asa face un candidat onest.
Dar... am riscat, nu votasem niciodata psd nici pcr.

Acum nu as mai risca nici daca ar veni B. pentru vot cu 'se scufunda R'.
Cu ei sau fara, tot se scufunda, daca in 18 ani toti crapa de bogati dar mie imi vinde 'ei-de dreapta din stinga'. Nici constiinta unuia, nici bogatia aceluia nu se face doar in ani..de viata sau munca.

Apoi, iubeste R, natia? Sint peste suta de tone carne porc cu dioxina, raspindita in tara sa. A auzit? Noi nu pe el--ca sef de stat in functie.
dar zilnic, aud ce mai planuieste noaptea, ca face ziua. Asa conduce un sef de stat--- si guvern nascut, si toata tara, prin directive.... cu maina in sus a ordin......ca un tavalug?
Nu asa! Ziaristule -tu cu generatia ta.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00654 sec.